Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Problemy techniczne - serwer, launcher i inne

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 484 total)
  • Author
    Participant

Ja nie miałem żadnych problemów ale patch ściądałem koło 11 godz

LIBERTO
    Participant

a to jest jakiś kolejny patch po tym wczorajszym? bo wczoraj przemieliło mi jakieś 500 mb całkiem szybko

I. Thorne
    Participant

Ja mam problem z STO.Wersja instalacyjna i patch - wszystko w porzadku. Nawet sobie postac zrobilem z mundurkiem z TNG i dalej mowilem po lacinie :>Odpala sie intro, wiesza sie na chwile i wyskakuje okienko, ze gra "has crushed". Program chce sprawdzac czy wszystkie pliki gry sa poprawne i gdy sie zgodze to chyba nic nie robi.Zbilem grafe do najnizszych wartosci, ale i tak gra sie wywala. Moze ktos cos pomoze?

FAB
    Participant

Dzisiaj w nocy (podobno koło 3 rano) padły serwery. Obecnie jest 6.30 i nadal "leżą".Krypta na bieżąco informuje na FB, że pracują nad problemem i "wkrótce" wszystko wróci do normy... przy okazji poinformowali o Neverwinter i o tym, że przy tej okazji mają super szybki, lśniący nowością sprzęt... no po prostu rozbrajają mnie :DEDIT: Zapomniałem, że wraz z informacjami o powyższym, zamieścili nową fotkę z Romulanami. Jacy oni fajni 😀

Dariusz
    Participant

widzę, że problemy będą często występować. jestem ciekawe czy za utrudnienia w innych grach będzie jakas rekompensata? ale co zrobić, weekend i ludzie rzucili się na NWN przez co STO nie dało rady i padło

Melnikor
    Participant

Wszystko padło i STO, i CO, i NW też.

Szkoda, że na razie STO nie działa. Miałem ambitne plany na porobienie wielu rzeczy w STO ... Cóż - pewno jak pół świata miało ambitne plany na wiele gierek online i taki efekt jak piszecie haha ...Ogólne pozdrowienia.

FED: Re'Reg (Male Klingon, sci)KDF: Rereg (Male Gorn, sci)future ROM: Rer'Eg (Male Liberated Romulan Borg or Male Reman, propably sci)

swgs1994
    Participant

Mam nadzieję, że przeciążenie nie spaliło serwerów i nie skasowało postaci (cholera by mnie wzięła gdybym musiał wszystko do nowa robić).

Melnikor
    Participant

NW ruszyło, sprawdźcie STO

Helenth
    Participant

NW ruszyło, sprawdźcie STO

STO ciągle leży.

Edit.

Już działa.

biker666
    Participant

ja sie zalogowałem 🙄

FAB
    Participant

Dzisiaj w nocy/nad ranem serwery znowu były wyłączone. Niby zaplanowana akcja... ale żeby nie było, że to wszystko norma, to zatrudnili Q 🙂

źródło: http://sto-forum.perfectworld.com/showthre...381#post9679381

Jamjumetley
    Participant

Jeżeli macie problemy z aktualizacją, spróbujcie wywalić katalog prepatch z folderu gry. Oczywiście wiąże się to z pobieraniem patcha od nowa.

Aktualizacja zatrzymywała mi się po kilkuset kilobajtach, a w tej chwili mam już pobranych przeszło 250 MB, więc coś się ruszyło. Nie wiem jak będzie dalej - ponoć przy 47% większość ludzi ma problem.

Slawek
    Moderator

Osoby, które mają Tribbla zainstalowanego problemów nie powinny mieć, gdyż pliki są kopiowane, a nie pobierane na nowo. Tymczasem reszta chyba niestety się przyblokuje na tych 47%, gdyż Cryptic znowu coś popsuł. Podobna sytuacja miała miejsce raz na Tribblu, kiedy to wprowadzili patcha z nowymi teksturami, aczkolwiek po dniu to naprawili. Zobaczymy jak będzie teraz, ale jeśli nie stanowi to dla Was problemu, to można zamiast tego pobrać Tribbla - tak czy inaczej pliki te będziecie musieli pobrać we wtorek. 😉 Tak przynajmniej będziecie mieli nie tylko pre-patcha z głowy, co także w zapasie potencjalne pliki, których Cryptic póki co nie udostępnił do pobrania.

Jamjumetley
    Participant

Przerwało mi się połączenie (internet dostał czkawki) więc muszę zaczynać od nowa. Rzeczywiście spróbuję z Tribblem. Chyba nawet pobieranie wznawia się po przerwaniu, nie?

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 484 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram