Jak w temacie i opisie, mam problem z uruchomieniem gry zaraz po oficjalnym spatchowaniu.
Zarówno grę, jak i klienta ściągnąłem z oficjalnej strony STO. Trochę było problemu z instalacją oraz późniejszym uruchomieniem Panda Media Booster (używam lapka, zamknąlem go jak głupi i wtedy coś przerwało ściąganie, ale po ponowny uruchominiu wszystko już grało) jednak już wszystko z nim w porządku. Teraz jednak mój problem polega na tym, że po ściągnięciu patcha (6GB btw) i wciśnięciu "Engage" wyskakuje mi copyright error i parę innych komunikatów. Probowałem skonsultować się z jednym gościem na anglojęzycznym forum, ale póki co problem pozostał. Mało tego, za każdym razem gdy probuję uruchomić grę z klienta, to patch ściąga się zawsze od nowa (co zajmuje jakieś 2 godz przy moim łączu).
Probowałem juz niemal wszystkiego... skanowałem dysk w poszukiwaniu problemu... ściągałem klienta i grę już 2 razy... reinstalowałem na inne partycje (zawsze po uprzednim usunięciu wszystkich zbędnych plików). Teraz chcę spróbować innego sposobu jaki mi doradził ten znajomy, a mianowicie usunąć wszystkie pliki .hogg i wtedy uruchomić grę, ale nie wiem czy to wypali (i tak muszę czekać na patcha TT.TT)
Jeżeli ktoś tutaj może wiedzieć na czym polega problem u mnie to bardzo proszę o pomoc! Będę zobowiązany za każdą udzielona radę.
Dodatkowe informacje:
- System - Windows 7 Home Premium
- Firewall - McAfee
- CPU - Pentium i5
- Ram - 4GB
Screenshoty błędów (od najstarszego do najnowszego):
-
-
-
-
-
-