Forum Trek.pl Konsola Informacyjna Problemy, pytania i propozycje

Problemy, pytania i propozycje

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 378 total)
  • Author
    Participant

No u mnie też wszystko już gra, oficerowie Floty jak zawsze spisali się na medal 🙂

Pitmistrz
    Participant

A no wszystko już ustąpiło. 🙂

A co skina zwie się LavaFox.

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon...vafox-v1-green/

Są też inne kolory ale ten jakoś najbardziej mi się podoba.

Manul
    Participant

Od jakiegoś czasu bałam się wejść na forum, gdyż wyskakiwał mi komunikat o zagrożeniach wirusowych, taki komunikat występuje gdy używam chrome. A że się bałam o zawirusowanie kompa, to sobie odpuściłam forumowanie na jakiś czas. Jednak gdy pojawił się u mnie syndrom odstawienia, postanowiłam podjąć ryzyko. Tam gdzie Manul nie może, Pajączka wyśle. Pajączek tej samej przeglądarki używa, mówi, że jest bezpiecznie mimo, że komunikat też się pojawia. No i w sumie tak tylko informuje, bo jeśli coś miało mi zarazić laptop to pewnie właśnie to zrobiło, ale w sumie ja się tam nie znam. Ale miło by było jakby ktoś sprawdził co się dzieje.Dziękuję za uwagę. O szczegóły pytajcie Pajączka, bo ja kaleka informatyczna jestem.Ładnie załatwiłam sprawę, Archarachne?

Nie powiedziałam, że jest bezpiecznie.Powiedziałam, że forum działa mimo to.A komunikat od zawirusowaniu wyskakuje od Google'a.

Barusz
    Participant

Aż z ciekawości wszedłem z Chrome, i nic mi nie wyskoczyło ;>Bywam dość często i nie zaobserwowałem wirusów, tak że wracaj Manul do wesołej ferajny (i Ty też Pajączku) 😉

Kiedy się komunikat ominie przez "przejdź dalej" przestaje wyskakiwać. Chciałam zrobić screena, ale teraz mi już nie dane. Jeśli pojawi się znowu dam znać.

EDYCJA: http://www.speedyshare.com/files/29056323/Bez_tytu_u.png

Tak wygląda obwieszczenie w Chrome.

fluor
    Keymaster

Zainfekowana jest stronka pgf.me, czyli Silikonu (konwentu) - do którego linkujemy banerkiem, stąd ostrzeżenie zapewne.

Czyli wszystko jasne.

Piotr
    Keymaster

Bannerka już nie ma, więc spokojnie. 😉

darkside
    Participant

Dość śmiałe pytanie, mam nadzieje że nie będzie nikt na mnie obrażony:Nie myśleliście żeby dodać dział na recenzje? lub jakąś inną subiektywną formę na stronie :yes:

Coen
    Participant

W jakim sensie działu?Na chwile obecna, recenzje tego co przeczytamy/zagramy/obejrzymy ląduje w tematach danej książce/grze/programie poświęconym. Tak jak Ty sam wrzuciłeś Twoją opinie na temat tego animowanego supermana, sprzed paru dni.Czy może chodzi Ci o coś innego?

Piotr
    Keymaster

Artykuły, recenzje - tak, tak, chcemy, zamierzamy, ale bez możliwości sklonowania naszego admina to musi potrwać. 😉

darkside
    Participant

Chodziło mi o portal Coen :)A ten animowany superman to dobry film i polecam go wam wszystkim.

Match
    Participant

IRC nie bangla.

Tom
    Participant

u mnie działa.

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 378 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram