Problem z logowaniem

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Po ściągnięciu i zainstalowaniu pojawia się okno z informacją loggin in plis wait i tak od 2 dni czy serwe działa?

FAB
    Participant

Wróciłem z urlopu, wszystkie patche się zaciągnęły, nie mam problemu z logowaniem czyli serwer działa.

Pitmistrz
    Participant

Potwierdzam działa, wolno jakoś dziwnie ale działa.

Yan
    Participant

Moi drodzy, czy Wy również napotkaliście taki o to problem?

Po kliknięciu Engage pojawia się komunikat "Support for Windows XP has ended. You will be unable to play using this OS. ..Your video card will need to support DX Level 10 or higher." Następnie cały launcher się wyłącza i nici z obijania Krystalki.

Wszytko ładnie, ale ja dysponuję:

-Windows 7 Professional Edition Service Pack 1 , 64-bit

-Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz

-Intel(R) HD Graphics 4000

-DX11

O co kaman ja się zapytowywuję.

snowman
    Participant

Wraz z wczorajszym patchem Cryptic zakończył wspieranie Windowsa XP oraz wersji DXa niższych od dziesiątki. Prawdopodobnie znów czegoś nie dopatrzyli...

Uruchom launcher i kliknij link Options znajdujący się w prawym górnym rogu. Następnie sprawdź i ewentualnie usuń zawartość pola Command Line. Być może wpisałeś tam kiedyś jakieś polecenia, które teraz są przyczyną kłopotów. Możesz też w ostateczności popróbować opcji Full Screen i/lub Safe Mode.

Yan
    Participant

Nope, niestety nic nie działa.Napisałem o tym na na forum Krypty, na razie bez sensownych podpowiedzi.

Ileż tę grę trzeba kochać by wybaczać jej tak wiele.

Yan
    Participant

Sprawa rozwiązana. Steam ustawiony był na odpalanie w trybie zgodności z XP.

wieluniak
    Participant

sam mam kłopoty z logowaniem, jeśli widzę panel logowania że stoi po prostu twardo go wyłączam ALT + f4  , po kilku razach logowanie przebiega sprawnie czyli szybko

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram