Powtórka Featured Episodes

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

Do 5 grudnia dano graczom możliwość powtórzenia wszystkich dotychczasowych Featured Episodes. Jeśli ktoś jeszcze nie ma wyjątkowych nagród, które można otrzymać po zaliczeniu misji (i o których poniżej), to warto się nimi zainteresować. Dodatkową zachętą dla wszystkich ma być 15 kryształków Lobi, które przyznawane są raz dziennie za przejście dowolnej z misji.

[more]Co konkretnie można zdobyć?

Dołączona grafika

Za misję "Night of the Comet" z serii "Spectres" (epizody Devidian): Ophidian Cane.

Dołączona grafika

Za misję "Cutting the Cord" z serii "Cloaked Intentions" (epizody Reman): remański oficer.

Dołączona grafika

Za misję "Boldly They Rode" z serii "The 2800" (epizody Dominium): Shard of Possibilities.

Dołączona grafika

Za misję "Cold Storage" z serii "Cold War" (epizody Breen): oficer Breen.

Źródło: Portal STO[/more]

Slawek
    Moderator

Od siebie dodam, że powtórka nie obejmuje Temporal Ambassador oraz Sphere of Influence, a jedynie te większe serie. Także jeśli mieliście misję pobraną już jakiś czas temu, to może na wszelki wypadek warto ją skasować i pobrać ponownie. W przeciwnym wypadku Lobi po ukończeniu nie zawsze się pojawiają.Usunięto także stare Accolades - horror! 😛

Piotr
    Keymaster

OMG! They killed Accos. ;P

Slawek
    Moderator

You bastards!

Diensdale
    Participant

Fajowo. Przejdę je sobie wszystkie. Wcześniej nie miałem okazji jakoś. Zresztą gram od niedawna więc taki prezent bardzo cieszy 🙂

gordian76
    Participant

Ja zauważyłem ciekawą sprawę, może to jest oczywiste, ale mnie zaskoczyło. Zrobiłem dziś jedną z featured episodes na nowej postaci, dla której było to pierwsze jej przejście. Mimo to postać ta otrzymała 15 Lobi. Następnie wykonałem powtórkę innej misji dla starej postaci i tym razem nagroda nie została przyznana. Czyżby te lobi są dawane raz dziennie na konto?

Slawek
    Moderator

players who complete one Feature Episode per day will earn 15 Lobi Crystals (limit once per day, per account)

Taki tekst widnieje nawet na loading screenach w grze.

Diensdale
    Participant

Bajzel mam w fabule teraz, że hej. Poskipowałem misje żeby porobić featured. Jakoś do 50 lvl dojechałem robiąc mało fabularnych.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram