Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Poszukiwana żywa lub martwa.
Od dawna myślałam nad założeniem tego tematu, ale miałam pewne obawy, które ostatnio ktoś rozwiał ;)Oki. Do rzeczy, o co chodzi? Otóż założę się że jest wiele zasłyszanych przez was piosenek, które wam się podobały, a nie znanie tytułu, nie znacie wykonawcy, a kojarzycie tylko kilka słów bądź teledysk, albo szukacie od dłuższego czasu linka do mp3... A może znajdzie się ktoś kto wie o jaką piosenkę chodzi i zapoda wam wykonawcę i nazwę piosenki; Bądź wie gdzie dany utwór da się ściągnąć ?Więc ja zacznę:1’ Teledysk dzieje się na jakimś lotnisku, lub czymś takim, gra kapela, i śpiewa wokalista, ustawia się cała kolejka ludzi którzy po kolei podchodzą przed wokalistę i śpiewają do mikrofonu. Piosenka [jak się nie mylę] jest o jakiejś dziewczynie o imieniu [zapis fonetyczny] Endria.2’ [To będzie hardcorowe ;-)] Chodzi o piosenkę z bajki Disney’a Liloi Stich, hawajska piosenka, jest grana jako podkład kiedy bohaterowie są na plaży. [Chodzi mi o taki żywy utwór a nie nie: „aloha ej, alo hawaii”]
Co do 1 to nie wiem :(, co do 2 to Lilo & Stitch - He Mele No Lilo Super pioseneczka:)
Hmm..ja pojade troche w inny tor ale... poszukuje namiaru na możliwe do ściągnięcia (jako ze nigdzie tego znaleść do kupienia nie moge) piosenki z polskiego ost z Mustanga z Dzikiej Doliny
Piękne dzięki [szczerze to jestem zaskoczona iż na tę piosenkę a nie tą druga najpierw padła odpowiedz].
Wiktoria:Ta pierwsza piosenka to "Adrienne" zespołu The Calling z płyty o nazwie Camino Palmero (chyba, bo nie jestem pewna co, do tytułu płyty 😉 ) To na pewno to 😀
Uni -> Pięknie dziękuje.
Coen -> A czy w ogóle wyszedł oficjalny polski OST ?
Edit:fije -> He, he... He Mele No Lilo też jest niezła, ale poszukiwałam Hawaiian Roller Coaster Ride. Pomimo to i tak dzieki :]
Ok. Na którymś niemieckim kanale widziałem ca rok temu teledysk - śliczny chłopczyk :> śpiewał coś o gladiatorach. Generalnie chodzi mi o tytuł piosenki ze względu na rewelacyjny teledysk w realiach rzymskich gladiatorów, greckich wojen itp. Any help appreciated.
Doceń bardzo moje starania, gdyż musiałam szukać przez audiofind.ru bo google mi same linki do filmu Alexander dawały [bo wiedziałam kto to śpiewa, ale nie kojarzyłam tytułu.. tzn. pewna nie byłam].
Wykonawca: Alexander
Album: Here I Am
Дата выпуска: 09 июля 2004 [pewnie chodzi o datę wydania ;-)]
Piosenka: Free Like The Wind.
Dziękuję Ci bardzo. Niech Ci Bozia w tłustych dzieciach wynagrodzi. 🙂
Poszukuje dwóch mp3 zespołu „Before Four”, pierwsza to „Prayer” a druga „Feel free” – nie mogę tego znałeś ani w Emule, ani w necie. Być może źle szukałam, ale jak ktoś ma namiary, typu link, link do torenta, lub adres w emule.. to będzie bardzo wdzięczna!
PS. Mam zakaz instalowania innych programów p2p – dla tego inne możliwości w grę nie wchodzą.
Mój osiołek wyrzucił sporo, ale raczej niskie availability
ed2k://|file|before four b44-feel free(to say no)(single edit).mp3|4976640|42b5f54f965e4f31a01c9566d81165b3|
ed2k://|file|Before_Four_-_Feel_Free_[By_Ahhhmp3s.com].mp3|4154751|67d53846ff350685fbd31d8eac3e6f1d|
ed2k://|file|Before Four - Player (jiggy joint remix].mp3|5364216|c0b7bbb3a59a26e018b55cd5a4b8a4c7|
ed2k://|file|Before Four - Player (you´re my ecstasy).mp3|3586048|c079a1dc9f02da59a2dc394ebe8f6759|
Te są najbardzej dostępne, pierwsze 2 mają 3 osoby, pozostałe po dwie :/
Nie znalazłem punku w regulaminie, którego mógłby złamać ten post, ale proszę mnie oświecić w razie potrzeby
Odchodzę trochę od podtematu wątku, bo chyba nie ma sensu zakładanie nowego. Czy ktoś może przypomnieć tytuł filmu o inwazji kosmitów zrealizowanego w konwencji wiadomości telewizyjnych.Widziałem go dawno temu w TV i chętnie bym do niego wrócił.
Może chodzi o Wojne światów w konwencji - raczej radiowej ?"Wieczorem 30 października 1938 roku potworne stworzenia z Marsa dokonały inwazji na Stany Zjednoczone i rażąc wokół siebie tajemniczymi śmiertelnymi promieniami pozbawiły życia miliony amerykańskich obywateli. O tej katastrofie było mocno przekonanych wielu z sześciu milionów słuchaczy, którzy owego wieczoru słuchali programu "Mercury Theater of the Air" z rozgłośni CBS. Spora część z nich w panice zabrała się do ucieczki... Autor H.G. WellsaReżyser Orson Welles.