Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pomocy - Czat Yahoo i inne angielskie

Pomocy - Czat Yahoo i inne angielskie

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Moderator

Znowu potrzebuje pomocy i chciałbym poszukać jej w przyjaznym gronie :).Otóż obiecałem pewnej bliskiej koleżance, że znajde dla niej jakieś czaty zagraniczne. Tzn. po angielsku. Znalazłem na Yahoo jednak tam nie moge uruchomić żadnego czata i mówi mi, że coś musze ściągnąć ze strony Microsoftu. A wiecie jak to MS - strone ma fatalną...Ew. czy ktoś zna jakieś inne adresy zagranicznych czatów? Tak jak my mamy ich niezliczenie wiele na onecie, wp itp. Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.

Xalein
    Participant

Ew. czy ktoś zna jakieś inne adresy zagranicznych czatów? Tak jak my mamy ich niezliczenie wiele na onecie, wp itp. Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.

A maja to byc czaty angielskie, czy moga byc np. niemickie, rosyjskie. Bo jesli angielskie to poszukaj ich wlasnie na Yahoo, wpisujac np. Chat

Slawek
    Moderator

Tzn. poszukuje takich czatów na których można pogadać po angielsku. Na Yahoo już się zarejestrowałem i w ogóle, ale jak wchodze na czata mówi mi, że nie może go wczytać i, że musze jakieś VM czy coś ze strony Microsoftu ściągnąć (MS SUX!)

Qbah
    Participant

Na KaZiE jest czat 🙂 Rowniez uruchom mIRC'a, w necie jest mnostwo serwerow - tam na pewno gadaja po angielsku.

Slawek
    Moderator

Naprawde nikt nie wie o co chodzi z tym Yahoo??

EddieGcT
    Participant

Ja chyba sie orietuje 🙂 zapewne z XP-ka korzystasz no a tam Bill w chwili przyplywu swojej wielkiej madrosci nie wpakowal javy :/ i coz poprostu trzeba ja sobie sciagnac i doinstalowac. Stronka jest jaka jest i znalezc tam cokolwiek jest conajmniej trudno ale mozesz sprobowac, jak cos ja to juz kiedys wynalazlem i gdybys mial jakies problemy to moj numerek gadu widac, odezwij sie i jakos sie to zalatwi

Slawek
    Moderator

Thx, zobacze. A korzystam z Win98 🙂

EddieGcT
    Participant

Hmmm jak z windy 98 to problemu nie powinno byc, chociaz z drugiej strony to kto wie, do najnowszych ona nie nalezy 🙂 no coz ale to raczej chodzi o ta jave, jak cos to wal do mnie na gadu 🙂

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram