Ogólnie mnie pasuje zarówno noc z piątku na sobotę, jak i z soboty na niedzielę. Także ja się na to piszę - szczegóły możecie dopracować, bo ja się dostosuję.
Mi również już noc pt/sob nie pasuje. Wtedy będzie właśnie pierwsze użycie rzutnika :] A co do terminu i miejsca, to może zdecydujemy w niedzielę na spotkaniu kolektywnie i damy znać 🙂
Nie chcę wchodzić w paradę, ale jeśli chodzi o weekend 17-18 grudnia, to chętnie przyłączyłbym się. :)Btw co konkretnie macie zamiar oglądać? (pytam niezobowiązująco) 😀
Hmmm...Star Treka;) A na poważnie to pewnie też ustalimy dopiero jak dojdzie co do czego, czyli na spotkaniu. Choć z tego co pamiętam.... to jesteście mi winni Soldiers of the Empire;P
A dla równowagi damy też coś romulańskiego. :)BTW, nie pamiętam dokładnie-- czy Soldiers of Empire to z DS9?Ja jestem za - proponuję szczegóły dopracować w niedzielę.
OK, został mi jeden wolny termin i choćbyście się nie wiem jak dopraszali, pokaz będzie wtedy. Otóż jest to noc z soboty na niedzielę 17/18 grudnia.I oby Bóg czuwał nade mną :)Zapraszam 🙂
niestety....nie może być u mnie - mam 20stego 2 egzaminy, a na sobotę wypadło mi coś niezwykle istotnego i obligatoryjnego 🙁 - nie mogę sobie pozwolić na dwa duże eventy w tenże weekend.