Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
To skoro dowództwo jest zajęte... Panie, panowie, "chata wolna". Właśnie skończyłem filtrować... Zapraszam, póki jeszcze jest 😀
Hm skoro FO podkablowal moje skrytki a zaloganci nie omieszkali zmarnowac takiej okazji i "wysiorbali" wszystko do dna, to ja, zeby nie siedziec z pustym barkiem w kajucie, skorzystam z zaproszenia Wolfa, wezme tylko zapitki i zagryzki i zaraz bede ;]
Heh FO znowu bedzie niezdatny do sluzby przez kilka dni... 😛
Zapraszam, póki jeszcze jest 😀
To ja biorę mój podróżny zestaw do Dabo (czy jakoś tak to się pisze ;)) i już idę ;).
Heh FO znowu bedzie niezdatny do sluzby przez kilka dni... 😛
Cóż za pesymizm. Nie będzie tak źle. Co najwyzej kilka pogryzień i połamanych żeber 😉 Doktor szybko sobie z tym poradzi.
Spokojnie, nie polamane, to tylko male pekniecie. 😉 AHM powiedzial zebym sie oszczedzal, ale co tam. 😉
Co za złe wychowanie 😛 bimberek się pędzi od paru dni (czy lat 🙂 ) i mnie nawet nie zaproszono 😥 ale na szczęści sam się wprosze (tylko żeby cusik był jeszcze w butelczynach 😀 ), a co do bimberku mam specjalnie sprowadzane Cardasiańskie kiszone ogórki 😀 i mocne winko z andoriańskich winogron. Chowalem oczywiście na odpowiednią okazję 😀 (w gondolach warp 🙂 ) aby podzielić się z innymi załogantami :D.
Ps:Jak już zgromadzimy wszystke trunki i zagryzki to może pójdziem do holodeku 2 pograć sobie w pokerka 😀 lub EF 😉 😀
Hm, tak sie ladnie mrocznie zrobilo i nagle rozmowa zeszla na bimbrownie... Ale moze temu zaradzimy. 😉 Mam dla Was cos ciekawego:
TO JEST KRÓTKI, PRAWDZIWY, TEST PSYCHOLOGICZNY: HISTORIA PEWNEJ DZIEWCZYNY.
NA POGRZEBIE SWOJEJ MATKI SPOTYKA CHLOPAKA, KTÓREGO WCZESNIEJ NIGDY NIE WIDZIALA. NIEOCZEKIWANIE DOSTRZEGA W NIM MEZCZYZNE SWEGO ZYCIA I W TYM SAMYM DNIU ZAKOCHUJE SIE... KILKA DNI PÓZNIEJ DZIEWCZYNA ZABIJA SWOJA SIOSTRE... JAKI JEST POWÓD ZABICIA WLASNEJ SIOSTRY?
Oprócz tego co napiał Seldon i z czym się zgadzam bo o podobnym teście kiedyś słyszałem 😈 jest jeszcze inna możliwość. Skoro chłopak był na pogrzebie to możliwe jest, że jest jakoś z tą rodziną związany np:mąż siostry , a wtedy wszystko się wyjaśnia 😈 .
Zapraszam, póki jeszcze jest 😀
No, panowie, ja też się przejdę, ale tylko z sokiem pomarańczowym i krakersami. 😀 Ktoś będzie musiał przejąć dowództwo, kiedy P. Kapitan i Pierwszy będą się sobą "zajmować" a reszta załogi będzie leżała nieprzytomna na podłodze maszynowni (TAK, TAK, JUŻ WKRÓTCE WŁADZA ABSOLUTNA 😈 ).
reszta załogi będzie leżała nieprzytomna na podłodze maszynowni
Nie cała, Seldon, nie cała... Organizator pilnuje porządku, co by było komu przycisk od "czerwonego" wcisnąć w razie konieczności... 😀
Hyhy, wszyscy leca do maszynowni to i ja ide jak zapraszaja 🙂 swiezy bimberek od Wolfa... ehhhh no takich specjalow to sie nie odmawia 😀
Nie cała, Seldon, nie cała... Organizator pilnuje porządku, co by było komu przycisk od "czerwonego" wcisnąć w razie konieczności... 😀
Ale czerwony przycisk jest na mostku... 🙂 Więc - nie krępuj się, przypilnuję wszystkiego. :>
Ale czerwony przycisk jest na mostku...
Hmm...Tak? A to co to jest to - o ? To czerwone? Aaaa, jasne, przecież to przycisk "power" na pilocie od sprzętu grającego... Wiedziałem żeby nie próbować, czy produkt już się nadaje... Ale... Skoro mam już to w ręku...
'click'
Zastanawiam się czy powstała już jakaś gra w internecie w temacie star treka ???????
Zastanawiam się czy powstała już jakaś gra w internecie w temacie star treka ???????
Coś tam powstało...
...
A ty Wolf weź wyłącz to techno i włącz coś ambitniejszego... 😛 byle nie polski HH... 😛
Co? Eee... Ano, to nie ten zestaw... Zaraz, gdzie ja to.... O! Hehe, stary dwudziestowieczny ziemski gothic - enjoy :))A swoją drogą szperałem ostatnio za dodatkami do Cywilizacji 2 i znalazłem parę modów osadzonych w świecie ST. Wiem, to nie gra online, ale Cywilizację można łatwo znaleźć w necie... Coś dla strategów 🙂 (tak OT, ma ktoś może dodatek "Fantastic Worlds" ? Bo już nie wyrabiam, znaleźć nie mogę...:| )
Ja proponowałbym przenieść rozmowę o grach i modach do odpowiedniej kategorii 🙂
bawcie sie, pijcie na umor, kapitan niech blokuje drzwi...uwaga szescian przygotowac sie do asymilizacji. dokujemy w 4. drony na stanowiska, alarm asymilicacyjny. dostarczyc na poziom glowny wszystkich oficerow z asymilizowanego okretu.......drony 3/6 i 8/103 odciac zrodla zasilania, drony 4/5 i 1/9 przygotowac implanty, drony z pokladu laboratoryjnego przygotowac komory asymilizacyjne...... procedura dokowania rozpoczeta...