Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
Dawno, dawno temu gadałem po przeczytaniu artykuły w newsweeku albo polityce. Nawet fajne...
Oto wyjaśnienie dla tych (także dla mnie 😛 ) którzy nie rozumieją odpowiedzi Omegi:złota bo:1) ostatni nie mogl wiedziec jaka ma korone tylko jesli srodkowy i pierwszy ktorych widzial nie mieli obaj po srebrnej koronie (jakby mieli to wiedzac ze sa tylko 2 srebrne wiedzialby ze jemu zostaly juz tylko 3 zlote wiec ma zlota). tak wiec przed nim krolowie (srodkowy i pierwszy) mogli miec kombinacje takich koron: zlota/srebrna, srebrna/zlota i zlota/zlota.2) srodkowy wiedzac to co napisalem juz wyzej bo wydedukowal to tak jak ja z odpowiedzi ostatniego krola plus widzac korone krola pierwszego dedukuje dalej tak: jakby pierwszy mial srebrna na glowie to wiadomo ze ja (srodkowy) juz bym srebrnej miec nie mogl bo inaczej ten ostatni (trzeci) wiedzialby jaka on ma korone (mialby zlota). wiec mialbym zlota. stad mozna wydedukowac ze pierwszy srebrnej korony na glowie miec nie moze bo srodkowy powiedzial ze nie wie jaka ma korone.3) pierwszy wiedzial to co napisalem w punkcie 1 i 2 juz wiec wiedzial ze zostala mu tylko jedna jedyna odpowiedz czyli korona zlota.
A ile trwa czekanie na odpowiedź 🙄 ?
Zalezy od ilosci wazeliny. 😉 Jak sie wczules w role, to nawet szybko. Nie ze jest jakas dyskryminacja plciowa. 😛
L.I.R.A.N.N.A.: Lifelike Intelligent Replicant Assembled for Nullification and Nocturnal Assassination
P.I.O.T.R.: Positronic Individual Optimized for Troubleshooting and Repair
V.A.S.H.A.R.: Vigilant Android Skilled in Hazardous Assassination and Repair
O.M.E.G.A.O.N.E.: Obedient Mechanical Entity Generated for Accurate Observation and Nocturnal Exploration
C.O.E.N.: Construct Optimized for Exploration and Nullification
R.O.M.U.L.A.N.K.A.: Robotic Obedient Machine Used for Logical Assassination and Nocturnal Kamikaze Analysis
K.R.O.N.O.S.: Kinetic Replicant Optimized for Nocturnal Observation and Sabotage
D.A.R.K.L.A.D.Y.: Digital Artificial Replicant Keen on Logical Assassination and Dangerous Yelling
S.E.L.D.O.N.: Synthetic Electronic Lifeform Designed for Observation and Nullification
T.A.Z.M.A.N.: Transforming Artificial Zealous Mathematics and Assassination Neohuman
F.I.X.E.R.: Functional Individual eXperienced in Exploration and Repair
D.R.U.P.I.: Digital Robotic Unit Programmed for Infiltration
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
wzięte stąd : http://www.cyborgname.com
Uhh chyba się nie wczułem.. Chociaż na pierwszego PM'a odpowiedź już dostałem 🙄 . Ciekawe, Ciekawe Reyden... 😉
A ile trwa czekanie na odpowiedź 🙄 ?
Zalezy od ilosci wazeliny. 😉 Jak sie wczules w role, to nawet szybko. Nie ze jest jakas dyskryminacja plciowa. 😛
No nie, to juz przesada, wazelina, dyskryminacja - gdzie?! 😉 Alez to kadeciarstwo sobie ostatnio pozwala, no ja nie moge. 😈 A z kadetka DL to ja musze sobie chyba powaznie porozmawiac. ;>
Ej wazeliniarze ja też chcę do akademi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mowcie co trzeba zrobić, żeby się wkręcić???????????????????????????
Oto wyjaśnienie dla tych (także dla mnie 😛 ) którzy nie rozumieją odpowiedzi Omegi:
moja odpowiedz jest prawie dokladnie taka sama jak ta tylko w mocno skroconej wersji ;]
Nie znacie więcej takich stronek jak podał Taz?? 😛 Przydałyby mi się :twisted:Edit:Wszyscy którym to wysłałem mówili mi jedno i to samo: "ty chcesz abym zawału dostał(a)??!!"Byłbym wdzięczny za więcej takich linków 🙂
No i już rozmowa wstępna załatwiona 😀
Jaka wstepna? Wstepna juz byla, DL jest dawno w zalodze. Nie widac po ikonce rangi? 😉
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ale plama ... ****
Ale o awans zawsze można się starać 😀
A z kadetka DL to ja musze sobie chyba powaznie porozmawiac. ;>
Czekam, czekam... I licze na dobra forme, Komandorze... 8)
Corvus, to bardzo proste - startuj do FO. 😆 😆
Tazman, nie zamierzam poprzestac na byciu kadetka. 8)