Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
Dlatego proponuje zamiast Q w roli amanta pewnego andorianina. Co na to publika?
To zależy czy chodzi o dżentelmana imieniem Carlos Pablo Fluorres 🙂
Pani Kapitan wyjechała ❓ A właśnie miałem się o coś ją zapytać 😉
Ps:A dokąd pojechała ❓ 😀
Miejsce i czas są raczej utajnione z troski o bezpieczeństwo 😉
Ale ale co tak nagle ucichlo :)Fluor jako szanujacy sie andorianin powinienes przyjac, jak by nie bylo, godna siebie role zwlaszcza ze Piotr wyrasta tu na czarny charakter naszej telenoweli 😉 jeszcze nic na dobre sie nie rozkrecilo a juz zaczyna bic sie o nasza DarkLady 😀 tak wiec sytuacja powoli sie wyjasnia 😀
Tia... Kapitan wyjeżdża i pozostawia pełną władzę w rękach demonicznego Pierwszego... w końcu ktoś musi stawić opór siłom zła 😛
Ano, w koncu jak to mowia, nie ma to jak andorianin przybywajacy na pomoc :DPozostaje tylko czekac na opinie widzow no i oczywiscie najwazniejszej osoby, czyli oczywiscie DarkLady :)Ehhhhh a wyobrazacie sobie co to sie bedzie dzialo jak Lir wroci i zobaczy co to Pierwszy tutaj wyprawia 😉 wtedy to sie nasza telenowelka rozkreci 😀
Ta telenowela raczej mi wygląda na Gwiezdne Wojny tylko nie wiem jaki epizod a nieważne, ja rezerwuje dla siebie role mistrza Jogurta ups tzn. Yody.
A kysz zły demonie! Co za nietrekowy post. Zgiń przepadnij 😛
"Czarny charakter", "demoniczny Pierwszy" - no wiecie? Jak tak mozna? 😉 Macie szczescie ze nie jestescie w zalodze, wtedy byscie sie przekonali jaki demoniczny potrafie byc. 😈 I ja sie o nikogo nie bije, tylko odganiam natretow, ktorzy przeszkadzaja kadetce w pelnieniu sluzby i odciagaja ja od pracy. 😉
A co do powrotu Kapitan, to sam jestem ciekawy co powie. 😉 Tylko ze ja przeciez nic zlego nie robie, no co Wy? 🙂
[...]I ja sie o nikogo nie bije, tylko odganiam natretow, ktorzy przeszkadzaja kadetce w pelnieniu sluzby i odciagaja ja od pracy. ;)[...]
Taaa zeby zajac miejsce natretow 😀
[...]A co do powrotu Kapitan, to sam jestem ciekawy co powie. 😉 Tylko ze ja przeciez nic zlego nie robie, no co Wy? 🙂
He he teraz to sie nazywa "ja nic zlego nie robie " 😛
Krusty czyzbys tez mial jakies ciagoty do tego aby stanac po stronie demonicznego Pierwszego i zostac zlym do szpiku kosci mistrzem jogurtem 😉 ktory... eeee znaczy sie Yoda 😀 ktory przyleci swa gwiezdna lajba i korzystajac podstepnie ze swej smocy porwie Fluorkowi DarkLady :DA co do naszej glownej postaci jako czarny charakter, znaczy sie Pierwszego mam na mysli 😀 to kto wie, zdaje sie ze na razie sie ukrywa ale jeszcze pokaze swoje prawdziwe oblicze 😉
Fluor już ja wiem o co ci chodzi przejałem role Yody a ty też miałeś na nią chrapke i z tego całe to zamieszanie.....Eddie raczej chodziło mi o to że przeszkole go w używaniu mocy 😉 bo widzisz jakie z niego futerko jest 😆 .
Fluor już ja wiem o co ci chodzi zajołem role Yody a ty też miałeś na nią chrapke i z tego całe to zamieszanie.
Oh Krusty to aż boli, co za nierycerskie słownictwo. Jak to chrapkę? Czyż to nie podchodzi pod uprzedmiotowienie kobiety?
To nic osobistego, chcę tylko wygnać złego warsowego demona który opętał twoją biedną boliańską duszyczkę 😛
Eddie taczej mi chodziło o to że przeszkole go w używaniu mocy 😉 bo widzisz jakie z niego futerko jest 😆 .
Trening w mocy?? Może lepiej nie, bo też się stanę sługą zła... 😛 ksz ksz demonie 😀
Dobra, dobra Fluor tylko mi tu nie obrażaj mojej bolianśkiej duszyczki :wink:. No ale w takim razie możemy zmienić scenerie na bardziej ci odpowiadającą co powiesz na Bevery Hills :lol:, od razu lepiej prawda. No więc ty będziesz Brandon, Piotr Dylan a reszte się jakoś dobierze ja zaś rezerwuje posade producenta. I jako producent żadam więcej akcji albo wywale na bruk :twisted:, zrozumiano?
I jako producebt żadam więcej akcji albo wywale na bruk :twisted:, zrozumiano?
Akcja w Beverly Hills?? To chyba jak ktos się potknie albo Kelly szminka się skończy... ;P
A za troskę o twoją duszyczkę to powinieneś być bardziej wdzięczny 😉
Fluor czy ty aby nie zakładasz jakiegoś kościoła wyznawców treka, chyba nie pamiętasz jak to się skończyło w Futuramie.