Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 3,452 total)
  • Author
    Moderator

A mnie się zawsze wydawało, że kanibalizm to zjadanie osobników własnego gatunku.

Z jednej strony się zgodze, ale popatrz, że obie rasy to humanoidzi (czy jak to się pisze). Więc w sumie można zakwalifikować jako ten jeden gatunek :). To tak jak z murzynem i białym (no prawie... 😛 )

Kronos
    Participant

Klingoni zaczęli!! (HEHE 😛 ) Kanibale jedne 😛

A mi się zdawało że Romulanie z ich słynnym kisielem 😈

fluor
    Keymaster

pasH'teth'lu meH QaQ jajvam

o ile jeszcze nie zapomniałem klingońskiego 😉 bo dziś jest dobry dzień na pasztet 😀

(e)

http://home.t-online.de/home/paul.yeo/s__cloak.htm

😀

DarkLady
    Participant

Ups, cos przegapilam:

No wiesz? Jak mozesz nie wierzyc w slowa naszej CMO?

Skoro osobiscie romulanizowala, to oczywiste, ze nie znajdzie zadnej 'usterki' w dzialaniu. 😉

Piotr
    Keymaster

Ale jakie usterki mialaby znalezc? Wszystko jest w porzasiu. 😉

DarkLady
    Participant

W takim wypadku moze to moj proces romulanizacji jakos dziwnie przebiega? Chyba sie znow sfederacjalizuje... 😉

fluor
    Keymaster

andorianizuje 😛

Vashar
    Participant

W takim wypadku moze to moj proces romulanizacji jakos dziwnie przebiega? Chyba sie znow sfederacjalizuje... 😉

Hmmm... może jesteś przypadkiem, że proces romulanizacji doprowadza do wolkanizacji... sa to przypadki 1 na 100 ale kto wie 😛

DarkLady
    Participant

No i prosze, do czego to dochodzi, gdzy nie ma kto zadbac o kadetke. Eee... znaczy jej edukacje oczywiscie. 😉

mattik
    Participant

Zbierałem się kilka tyogodni i wreszcie wczoraj przeczytałem całe "Pogaduszki". JESTEM.. JESTEM... ehh mój zasób słownictwa jest za mały by to określić.Enyłej Czy mozna się jeszcze zapisać na kurs romulanizacji???Czy potrzebne są jakieś podręczniki?? (na wymiane mam Podrecznik Przyśpieszonej Oklingonizacji I klasa LO).

DarkLady
    Participant

Zbierałem się kilma tyogodni i wreszcie wczoraj przeczytałem całe "Pogaduszki". JESTEM.. JESTEM... ehh mój zasób słownictwa jest za mały by to określić.

No nie zartuj! To wiesz wiecej niz ja, bo ledwie pamietam, co bylo na poprzedniej stronie. 😛

29 stron to moze faktycznie przydlugi topic, ale jednak dokoncz komentarz, bo to o zasobie slownictwa mnie dosc zastanawia.

mattik
    Participant

Nom wiesz DarkLady to było wczoaraj, post pisałem rano... już nie pamiętam jaki byłem :roll:. Po prostu nie wiedziałem jacy trekerzy potrafia być: - zabawni- nienormalni (no to chyba się mieści w definicji słowa treker)- zboczeni (a to do T'reker 😈 )- wiele więcej :wink:Przydałoby się rozruszać temat... Więc by T'reker: Może porozmawiamy o kobiet... hmhm "startrekowych statkach(??)?

fluor
    Keymaster

U wrót raju staje dusza arabskiego terrorysty. Święty Piotr pyta:- Czego tu szukasz? Przecież jesteś terrorystą.- To prawda, ale przed śmiercią odkupiłem swoje wszystkie winy. Dałem milion dolarów dla biednych, milion dla bezdomnych i milion dla głodujących.Święty Piotr kazał duszy terrorysty chwilę poczekać, a sam udał się na konsultację z panem Bogiem. Po kilku minutach wraca i mówi:- Masz tu swoje trzy miliony dolarów i spływaj.* * * * * * *Najpopularniejsze kłamstwa na świecie"Właśnie miałem do Pana/Pani/Ciebie zadzwonić" - to najpopularniejsze kłamstwo ludzkości według plebiscytu magazynu New Yorker.Drugie miejsce zajęło "Kochanie, to nie tak, jak myślisz",a trzecie "Podobna reklamacja zdarza nam się po raz pierwszy!".Kolejne miejsca:- "Będę z Tobą szczery",- "Przepraszam, ja tylko na chwilkę",- "Mogą o mnie mówić, co chcą, i tak mnie to nic nie obchodzi"

Gosiek
    Participant

Niewidomy wodzi palcami po tarce do warzyw i po chwili zastanowienia mówi do kolegi:- Dawno takich głupot nie czytałem.

Dostałem dziś emeryturę i chyba zaszaleję!- Jak?!- Włączę światło na pół godziny!

"W związku z licznymi przypadkami niesprawności urządzeń gaśniczych niniejszym zarządza się przeprowadzanie testu szczelności węży strażackich na dwa dni przed pożarem" /Komendant OSP/

mattik
    Participant

No to co z tym kursem Romulanizacji, bardzo mi na nim zależało, ale jak nie to pójde na którys z tych oferowanych przez "Kursy na odległość wszelkiego rodzaju, handel na bazarku IMPORT-EKSPORT Sp. Z.o.o.":- kardachizacja- klingonizacja- kurs wazeliniarstwa 😈 czytaj "Jak dostac się do TSS?" - federalizacja (podział ciała na landy..)

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 3,452 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram