Forum Fantastyka Star Trek Petycja

Petycja

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 49 total)
  • Author
    Participant

Takie cos bylo by najlepsze, zebrac ludzi interesujacych sie ogolnie scifi, poza ST to w koncu jest cala masa tego, B5, SG1, SW, EFC i wiele innych. Troche tych podpisow wtedy na pewno by sie zebralo, a gdyby to jeszcze naglosnic jakos dodatkowo a nie tylko przez neta to w ogole, gdyby ktos mial jakies wejscia np do Sfery lub tego typu gazetkach wtedy naprawde mogloby sie cos ruszyc

Thengel
    Participant

Tylko czy POGF się dołączy...

Reyden
    Participant

na 50 % się dołaczyw koncu to najstarczy i (prawie) największy klub trekowy w PolscePoza tym POGF przez wiekszośc TV ,gazet i innych jest traktowany jako oficjalna organizacja

Tazman
    Participant

Pamiętacie dyskusje na ten temat na starym forum ?Ja nie bardzo 😀 ale jedno napewno jakaś manifestacja siły by się przydała, 😉 kto wie może by pomogło 😉

Thengel
    Participant

No dobra no to robimy tą petycję? A tak poza tym to z mediami to dobry pomysł bo przeca nie wszyscy fani ST mają dostęp do sieci

fluor
    Keymaster

Albo zróbmy marsz na Urząd Rady Ministrów :PDołączy się na pewno trochę górników, stoczniowców, PKP, pielęgniarek i wyjdzie jak marzenie ;)Strajk generalny... to jest dopiero myśl... a może i Samoobrona by pomogła 😀

drupi
    Participant

fluor nagadal:D

Eh Fluor czy ty niczego nie mozesz uszanowac chlopaki sie aktywizuja biora za robote a ty tu z Samoobrona. To ze sam jestes leniem i nic nie chce ci sie robic 😀 to chlopakow nie zniechecaj 😀 Dobra 😆

fluor
    Keymaster

drupi powiedział, że...

fluor nagadal:D

Cóż mogę powiedzieć. Jestem nieaktywny i zachęcam do tego innych?? Nieeee. Po prostu ja to czarno-widzę 😉

Ale i tak podpisuję się dwoma rękami i nogami pod każdą petycją. Chociaż nie, pod jedną się nie podpisałem - była gdzieś petycja wnioskująca o wprowadzenie do Voya wątku miłości homoseksualnej. Pomijając jej rzeczowość i celowość, jej realizacja była absolutnie niemożliwa.

OK, już mnie doprowadziłeś do porządku... to gdzie idziemy, ja proponuję najpierw Ministerstwo Infrastruktury a potem pod gmach TVP 😀

Xalein
    Participant

A kto by podpisal petycje o Entka w polskiej TV ❓

Slawek
    Moderator

Podpisał to by każdy. Ale kto by zorganizował tą petycje?

fluor
    Keymaster

A kto by podpisal petycje o Entka w polskiej TV ❓

Podpisać to każdy może... a w razie czego można zrobić akcję taką jak się robi w kampanii wyborczej, że za podpis dajesz gościowi 4zł na winko i już masz swój elektorat 😉

Ale to jest jeszcze bardziej nierealne niż powtórka tych starszych zakupionych seriali...To jest wręcz ekstremalnie nierealne.

Krusty
    Participant

Haha i jescze raz hahaha... tyle już było akcjii... że nie chce mi się nawet komentować tej próby.

drupi
    Participant

Haha i jescze raz hahaha... tyle już było akcjii... że nie chce mi się nawet komentować tej próby.

Nigdy nie nalezy sie zniechecac, bo wyjsciem pozostaje zaszycie sie na forach i listach dyskusyjnych i tworzenie wlasnego zamknietego swiata. Najlepiej by bylo zebysmy te petycje pisali co miesiac do innej telewizji. Przynajmniej widac by bylo ze jestesmy aktywni. A w kazdym miesiacu w innej telewizji by mieli nasza petycje moze ktos by sie w koncu zlitowal.

drupi
    Participant

OK, już mnie doprowadziłeś do porządku... to gdzie idziemy, ja proponuję najpierw Ministerstwo Infrastruktury a potem pod gmach TVP 😀

Mam nadzieje ze zauwazyles iz moja poprzednia wypowiedz byla zartem 😀

A tak a propo jesli miala by byc to manifestacja lub hapening to najlepiej zaczac od ministerstwa kultury i zrobic cos w obronie dobrego imienia calej fantastyki ktorej jakby coraz mniej w tv. W manifestacji tej oczywiscie najbardziej wyrozniali by sie kolesie w mundurach Starfleet no a potem to juuz tylko ogladac wszystkie serie wszystkie sezony i bedzie ql.

Krusty
    Participant

Kooledzy podziwiam wasze zaangażowanie ale to nic nie da. Na powrót treka w Polsce jest tylko jeden sposób albo ktoś z nas zostanie ważną szychą w telewizji i wepchnie go do ramówki albo będzie trzeba zasymilować taką szychę.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 49 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram