Forum Fantastyka Star Trek Petycja

Petycja

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 49 total)
  • Author
    Participant

Może by tak zrobić jakąś petycję o wyświetlenie któregoś z seriali na polskiej TV (może Polsat by się pokusił)... Chyba fanów Treka nie jest tak mało i z 200 podpisów by się uzbierało nie?

Reyden
    Participant

po pierwsze , takich petycjii było kilka , i brał w nich udział cały POGF ,po 2 te 200 podpisów nie wystarczy

Xalein
    Participant

po 2 te 200 podpisów nie wystarczy

To moze pani Renata pomoze ona jest dobra w podpisach 😆

Thengel
    Participant

Heh... Na pewno 200 podpisów wystarczy... trzeba tylko umiejętnie zaaranżować... A pani Renata jest całkowicie uczciwa 😀

Qbah
    Participant

(...) A pani Renata jest całkowicie uczciwa 😀

... i lubi owies 🙂 Eee... albo seks... 😛 Eee... jakos tak 😀

Xalein
    Participant

Ale na powaznie, w nastepnej Sferze ma byc opublikowana liczba osob, ktore objerzalo ST Nemesis, moze to bylby dobry argument, jesli mamy napisac do stacji.

Liranna
    Participant

200 podpisów nie wystarczy. Mieliśmy ponad 1500 i nie wystarczyło nie ma sie co łudzić. Jeśli telewizja sama na to nie wpadnie, że warto Star Treka puścić to my nic nie zdziałamy.

Jeśli o polsat chodzi to odpada. Oni zainteresowanie nie są.

Thengel
    Participant

Hmm... Trza poszukać stacji która nie ma czego pokazywać... TVN7 na przykład pokazuje dużo hamerykańskich (pseudo)sci-fi to może prawdziwe sci-fi też by pokazała...

Xalein
    Participant

Ja proponuje TVP3, oni tez pokazuja jakies nie ciekawe filmy i seriale, a poza tym ja nie mam TVN7 😉

Thengel
    Participant

DObra TVN7 odpada ale TVP3 publiczna więc też odpada 😉 To może TV. Teraz wystarczy sfałszować milion podpisów i sprawa gotowa 😉 Ale gdyby spróbować akcję ogólno fano-sf? (Fani wszystkich sf łączcie się! Dopomóżcie braciom w walce przeciw wyzyskiwaczom etc. :)) To już mówię na serio.. Na pewno byłby odzew.

Liranna
    Participant

Jeśli tak bardzo chcecie to próbujcie. Odradzam prywatne telewizje, no chyba że C+. Próbujcie z TVP1.

Merkav
    Participant

W TVP1 niedawno byla Ziemia 2 ,teraz (chyba) puszczaja The Outer Limits moze jak to sie skonczy co puszcza jakis porzadny Sci-Fi. Kiedys jak zaczeli puszcze Ziemie 2 to sobie pomyslalem ze nastepna bedzie Gwiezdna Eskadra jako ze wczsniej oba lecialy na polszmacie...

Slawek
    Moderator

Moim zdaniem napewno nie zaszkodzi spróbować. Jednak też trzeba dobrze się zastanowić nad telewizją. Pozatym nie musimy prosić o serial, ja byłbym zadowolony z jakiegokolwiek filmu pełnometrażowego, np. Generations. Ja tak myśle, że można połudzić się u TVP1 (kiedyś już coś emitowali), TVN (tylko nie wiem jak to u nich z tymi filmami paramountu), TV4 (powtórki Voyagera, byle w godz. wieczornych), TV7 (emitowało sporo Sci-fi). Ewentualnie C+...Tylko inna sprawa... kto by się tym zajął 😐

Liranna
    Participant

TVN odpada, tak samo jak TV4 do nich już była petycja, TV7 nie każdy ma tą telewizję np ja nie mam, pozostaje TVP1 lub C+.

Co do tego kto się tym zajmnie to ja już raz to robiłam i wierzcie mi nie mam zamiaru robić tego po raz drugi.

Slawek
    Moderator

A nie można do TVN'u lub TV4 powtórzyć petycji?? W końcu nic nam za to nie zrobią...

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 49 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram