Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Torenha

PBF - Chorąży Torenha

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 63 total)
  • Author
    Participant

-Sir. Sprawdzę to. -No dobrze. -Puściłem jednego z oficerów ochrony.

Hemrod
    Participant

Podszedł do załomu i zniknął za nim -Sir są 3 możliwe drogi! - krzyknął po chwili a echo odbijało się od ścian tego budynku

lszekg
    Participant

Po zejściu wkroczyliśmy w kolejny tunel, coraz ostrożniej stawiająć kroki.-Mam złe przeczucia co do tego....

Hemrod
    Participant

200 metrów dalej doszliście do rozwidlenia. Mogliście wybrać jedną z 3 dróg lub zawrócić. Zaczynało robić się chłodniej ...

lszekg
    Participant

-Coś tu trochę zimno,,, -Może tutaj wieje?-Raczej niemożliwe. -Mruknąłem spróbowałem starego sposobu, mokry palec wyciągnąłem do góry. Może jednak wieje?

Hemrod
    Participant

Nie czułeś wiatru na palcu .... tymczasem robiło się coraz bardziej chłodno ...

lszekg
    Participant

-Panowie zbieramy się! To nie zabawa! -Ruszyliśmy do tyłu.

Hemrod
    Participant

Z tyłu dobiegł was odgłos wycia i warczenia. Część załogi zatrzymała się i wystraszona zaczęła rozglądać się na wszystkie strony ...

lszekg
    Participant

Bogowie ratujcie! -Ne zatrzymywać się do diabła! Harley! Poświeć! Co ja mówiłem. Nie oglądać się! Jak to cerber albo jakiś inny przerośnięty zwierzak to wam powiem! -Oficer trzymający latarkę zwrócił ją na chwilę do tyłu,

Hemrod
    Participant

Latarka oświetliła pusty korytarz ... nie było nic widać, a warczenie jakby się oddalało. Kiedy zamilkło usłyszeliście kroki, z początku nie mogliście ustalić skąd dobiegają ... rozbijały się echem po całej konstrukcji. Dopiero spadający piasek uświadomił wam, że ktoś musi być poziom wyżej ....

lszekg
    Participant

-Alfabet morsa.-Że co?-Alfabet morsa, taki sposób porozumiewania, Może ktoś mnie podsadzić?-Ja.-Po chwili mogłem dotknąć "sufitu" wyciągnąłem fazer.-Co pan robi?-Stukam nie widać? -Modląc się w duchu o jakiegoś przyjaciela i o to by usłyszał, zacząłem pukać w sufit: S-O-S S-O-S S-O-S. Wciąż pozostawała nadzieja że jeśli to zespół ratunkowy to to chociaż usłyszy...

Hemrod
    Participant

Zacząłeś bić, tymczasem jeden z oficerów ochrony zaczął się cofać w stronę zakrętu. Nagle złapała go potężna łapa i zanim zdążył coś powiedzieć pociągnęła w tył. Ty nie widziałeś tego dokładnie, ale trzymający cię załogant tak. Aż podskoczył, wyrywając swoją broń. Zachwiałeś się i upadłeś na piasek ...

lszekg
    Participant

Poczułem ostry ból w lewej ręce, nie dałem sobie jednak uświadomić że może coś z nią być. Wyciągnąłem fazer. -Co to do cholery było? Harley? Idziemy, -trzech załogantów z wyciągniętymi fazerami poszło ze mną i Harleyem. Zatrzymałem ich gestem, a Harley oświetlił miejsce zniknięcia załoganta. -Jakiś załogant dobył coś w rodzaju latarki i oświetlał pozostałych. Wszyscy wytężali słuch i wzrok. Zauważyłem też że wszyscy nie chcą nie mówić. Tylko trzymają fazery. -Fazery na porażenie. Myślę że samo ogłuszanie nie wystarczy,

Hemrod
    Participant

Korytarz był pusty, nie było na nim żadnych śladów, jakby coś wyszło ze ściany, albo przeszło po suficie ...

lszekg
    Participant

-Poświeć po ścianach i suficie. Trzymać się po parę osób, strzelać jak coś zobaczycie. -Nacisnąłem komunikator: -Torenha do Exploera, Torenha do Exploera.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 63 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram