Witam serdecznie. Jestem nowy na tym forum i w zasadzie nowy na wszelkich forach. 😉 Fanem star treka jestem od dawna, lecz nie widziałem potrzeby logowania się na stronach przeróżnych. dopóki nie znalazłem pierwszego numeru waszego ....projektu ( 19 godzin temu). Przyznam bez bicia, że pierwsze 4 numery zachwyciły mnie. Tego mi brakowało, pisma traktującego o treku w naszym pięknym kraju . Pozostałe numery traktuje jako szukanie nowych dróg co jest chwalebne choć błędne z zasady, bo jeśli coś jest o wszystkim to do nikogo nie trafia ;-). Mam jedno pytanie: czy jesteście zainteresowani współpracą? . Chętnie napisze parę artykułów dotyczących unii kardasjańskiej i przymierza ferengi jesli wciąż planujecie zamieszczanie takowych w waszym piśmie. Mogę również napisać recenzję paru gier trekowych w które gram od lat np S.T birth of federation oraz, Star trek Legacy, Armada 1,2 , S.T Hidden Evil którego jestem chyba jedynym w tym kraju oryginalnym posiadaczem ( O ile jeszcze działa 😉 bo z 8 lat minęło odkąd odpaliłem tą płytkę).Proszę o kontakt o ile waszym celem jest propagowanie treka w Polsce. Pozdrawiam całą redakcję : gaspode P.S. Żałuję,ze nie trafiłem na was 5 lat temu....myślę,że artykuły o S.W nigdy by nie zaistniały 😉 Mój mail gaspode@gazeta.pl