Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa OT: Którym superbohatrem/terką jestes?

OT: Którym superbohatrem/terką jestes?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

An-Nah
    Participant

I tym, jakze malo trekowym, tematem zaczyna moja dzialalnosc tutaj...

Dołączona grafika

hmmm, ktos mnie oswieci, bo nie znam tej pani?

Slawek
    Moderator

Hehe, ciekawe. Za pierwszym razem wyszedł mi:

Dołączona grafika

A jak sobie ten test zrobiłem drugi raz to:

Dołączona grafika

Ciekawe porównanie 😉

Tazman
    Participant

Mi tam Kapitan Ameryka wyszedłMoże być ok ale taki stary to ja napewno nie jestem i nie lubie kolorowych wdzianek. 🙂

Piotr
    Keymaster

Coz... Nie przepadam za testami, bo czesto jest tak, ze akurat nie ma odpowiedzi, ktora ja bym udzielil. 😉 Podobnie bylo tez tu, no ale co mi tam. Zupelnie nie wiem czemu, ale wyszedl mi:

Dołączona grafika

4mami
    Participant

Dołączona grafika

mi odpowiada 😀

Coen
    Participant

Taz, KA nie jest taki stary (w sumie). Co prawda był dorosły w czasie 2 Wojny ale jakos starzni go omineło 🙂 Poza tym ja tez sie za starego nie uwazam a Logan który mi wyszedł ma ...cos koło 140 lat 🙂

P.S. Piotr, ten wynik wiele wyjasnia 8)

Slawek
    Moderator

A ja coś słyszałem, że kapitan ameryka z początku miał być murzynem czy coś takiego (bodajże w Sferze było coś, ale moge się mylić)

Coen
    Participant

Eeee...? No w filmie to moze (w koncu z Fiska zrobili murzyna) ale w kosmiksie to on od poczatku był białym blondynem

Q
    Participant

No coz...

Dołączona grafika

I'am just kidding...

Dołączona grafika

Co to za jeden???

Anonymous
    Guest

W porządku koleś, Q. Trochę denerwujący na początku, ale potem mu przeszło. Tony Stark się nazywa 😀

Piotr
    Keymaster

P.S. Piotr, ten wynik wiele wyjasnia 8)

Mozesz sprecyzowac co masz na mysli? 😉

Liranna
    Participant

o dobry pomysł. Sprecyzuj. A powie mi ktoś kim jest ta kobieta co mi wyszła?

EddieGcT
    Participant

Coz znawca komiksowych bohaterow to ja nie jestem wiec moze i mi powie ktos bardziej zorietowany kim jest Dr. Strange

Anonymous
    Guest

Piotr: Cyclops lider grupy mutantów o nazwie X-Men. Moim zdaniem był świetny w tym co robił (chociaż niektórzy na pewno tak nie uważają). 😉

Po więcej infa odsyłam tutaj:

Cyclops

Liranna: Firestar członkini grupy o nazwie The New Warriors (nie wiem czy aktualnie dalej tak jest). Potrafiła latać i kontrolować płomienie. A dokładniej wytwarzać ich strumienie. Niestety dokładnego opisu nie znalazłem 🙁

Eddie_GcT: Dr Strange to największy mag i czarownik na ziemi. Po więcej infa odsyłam tutaj:

Dr Strange

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 47 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram