Forum Fandom Star Trek CCG O CCG - pytania i opinie

O CCG - pytania i opinie

Viewing 7 posts - 121 through 127 (of 127 total)
  • Author
    Participant

A w ile turach masz gotowe statki BORGa do ataku?Turniej trwa tylko 1 h, a i tak często kończy się przed czasem...a chodzi o to, żeby zebrać upragnione 100 punkcików :)Nie jestem specjalistą od CCG, ale i przed BORGiem można się obronić, oczywiście jak kto umie...PS. Bakula wyskoczy na swoim statku z dopalaczem i BORg może mu skoczyć :-PPPPPPPPPP

I. Thorne
    Participant

Oczywiście, że Borg może przegrać nawet z takimi cieniasami jak Ferengi, jeśli przeciwnik będzie miał dobre karty.Raz grałem Borg vs Romulanie i ci przegrali tylko dlatego, że ich statek z 30 załogantami wpadł na sześcian co rozpylił ich na atomy. Zresztą miałem raz Federację antyborgową co rozwalała sześcian w jednym ataku.PS. Proszę moda o przeniesienie kilku ostatnich postów do tematu komentarze o CCG< bo tutaj nie ma słowa o miastach co mają się łączyć 😀

Raider71
    Participant

Hej... znam skądś tą sytuację. To nie była przypadkiem Borg Ship Dilemma? Gdyby nie ten wypadek wygrana należałaby wtedy do Romulan...

Q__
    Participant

Recenzja Star Trek: Voyager Fluxx, czwartej, finalnej, gry z cyklu Star Trek Fluxx:
    https://blog.trekcore.com/2021/05/review-looney-labs-star-trek-voyager-fluxx-game/

Cross
    Keymaster

Oooo, fajne! Czy wystarczy mieć jeden komplet z wielu do gry w dwie osoby, czy zbiera się wszystkie?

Q__
    Participant

Zdaje się, że aby grać wystarczy i jeden, dowolny.

Q__
    Participant
Viewing 7 posts - 121 through 127 (of 127 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram