Nowy statek - pytanie

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author
    Participant

WitamJak wiadomo co 10lvl dostaje sie statek za free, wlasnie dobilem do 30 lvlu i nie wyswietlila sie informacja ze moge odebrac nowy statek jak to mialo miejsce na 10 i 20 lvlu . Od tego 30 trzeba juz kupowac ?

Zarathos
    Participant

Tak, statki kapitana i admirała są płatne w dilithium. 80 000 za kapitański, 120 000 za admiralski. Ew można kupić za żywą gotówkę w C-Store.

Kwiat_W
    Participant

Zgodnie z tym co piszą TUTAJ gracze f2p powinni teraz dostawać tokeny na statek aż do stopnia Rear Admiral Lower Half włącznie (40 poziom). Nie widziałem jednak na ten temat żadnej oficjalnej informacji.

Czy wydałeś wszystkie skillpointy? Bo nie wystarczy wbić 30 poziom aby stać się kapitanem i dostać zgodę na latanie statkami kolejnego stopnia. Najpierw należy wydać skillpointy, następnie udać się do admirała Quinna w ESD aby odebrać swój token na statek. Tak więc jeśli tego wcześniej nie uczyniłeś zrób tak teraz i daj znać czy statki dla graczy f2p są rzeczywiście za darmo.

Zarathos
    Participant

Mi został do kapitana 3 poziomy. Leweluje przez PvP więc idzie dość wolno, ale dzisiaj mam free-day więc powinienem do wieczora się wyrobić. Zobaczymy czy dostanę Galaxy za free.

umti
    Participant

Zgodnie z tym co piszą TUTAJ gracze f2p powinni teraz dostawać tokeny na statek aż do stopnia Rear Admiral Lower Half włącznie (40 poziom). Nie widziałem jednak na ten temat żadnej oficjalnej informacji.

Czy wydałeś wszystkie skillpointy? Bo nie wystarczy wbić 30 poziom aby stać się kapitanem i dostać zgodę na latanie statkami kolejnego stopnia. Najpierw należy wydać skillpointy, następnie udać się do admirała Quinna w ESD aby odebrać swój token na statek. Tak więc jeśli tego wcześniej nie uczyniłeś zrób tak teraz i daj znać czy statki dla graczy f2p są rzeczywiście za darmo.

faktycznie miales racje, poszedlem do Admirala Quinna i byla tam opcja "Promoted", zmylilo mnie to ze wczesniej samo sie to wyswietlalo w prawym gornym rogu tam gdzie misje, a tym razem tego nie bylo. Mam juz nowy statek =) ! podziekowal !

iron1992
    Participant

A ja mam takie pytanko głupie ale jest. Się zastanawiam bo nigdy inżynierem nie grałem jakie są odpowiednie okręty dla niego.Z góry dziękuje za porady.

Helenth
    Participant

A ja mam takie pytanko głupie ale jest. Się zastanawiam bo nigdy inżynierem nie grałem jakie są odpowiednie okręty dla niego.

Z góry dziękuje za porady.

Do tego nie trzeba pisać w 20 tematach -.-

http://www.trek.pl/forum/index.php?showtop...mp;#entry135001

To po pierwsze. Po drugie najpierw odpowiedz na pytanie Faba - dopiero wtedy ktoś będzie Ci mógł udzielić odpowiedzi...

Piotr
    Keymaster

A ja mam takie pytanko głupie ale jest. Się zastanawiam bo nigdy inżynierem nie grałem jakie są odpowiednie okręty dla niego.

Z góry dziękuje za porady.

Tak śledzę Twoje pytania na forum i mam jedno do Ciebie - czy na pewno czytałeś te artykuły?

iron1992
    Participant

czytałem. Tylko nie zaspokoiło moich potrzeb informacyjnych.I mi się ostatnio laptop sypie dokładnie coś z baterią a kabla znaleźć nie mogłem i nie wiedziałem czy dotarło.

Helenth
    Participant

czytałem. Tylko nie zaspokoiło moich potrzeb informacyjnych.

I mi się ostatnio laptop sypie dokładnie coś z baterią a kabla znaleźć nie mogłem i nie wiedziałem czy dotarło.

Jak wcześniej wchodziłeś by napisać kolejny post, trudno było sprawdzić i upewnić się, że wysłanie ponownie tego samego, nie będzie spamem?

iron1992
    Participant

szczerze mówiąc to ja sam nie wiem

FAB
    Participant

Tu powinien być Picard robiący facepalm...

Helenth
    Participant

Mam coś lepszego:

Dołączona grafika

Melnikor
    Participant

Do wyboru do koloru

I. Thorne
    Participant

Jestescie niedobrzy, a on naprawde nie wie.Dla inzynierow sa krazowniki czyli crusiers, znajdziesz je w oknie wyboru nowego statku. Jak nie mozesz ich znalezc to ja juz nic nie poradze.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram