Forum Fandom Opowiadania Komentarze Nowe Życie - komentarze

Nowe Życie - komentarze

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

Tu możecie komentowac moje drugie opowiadanie , mam nadzieje ze jest lepsze niż poprzednie

Coen
    Participant

Niestety, ponownie chroniczny brak opisów, własciwe same dialogi

Zarathos
    Participant

Potwierdzam to co powiedzial Coen - opowiadanie byloby znacznie lepsze gdybys dodal opisy - co myslal, jak wygladal nasz bohater, opisy wrazen reszty zalogi voya, jakis poczatek (opis lotu, moze transportu itd). To by urozmaicilo tekst, bo na razie to tak jakby przylozyc szklane do sciany - wiadomo ze mowia i co mowia, ale kto, gdzie, jak dlaczego i dlaczego do diabla te glosy sie przemieszczaja to juz nie. Popracuj nad tym.Cos takiego npZamiast:Ambulatorium USS Voyager. Kapitan Janeway wchodząc do ambulatorium: Doktorze, o co chodzi?? Napisz chociazby:Zaalaromowana przez doktora Kathryn szybkim krokiem przemiezala korytarze okretu. Doktor wspominal cos a awarii transportera i kapitan duchowo przygotowywala sie na widok znieksztalconego ciala. Ofiary takich awarii zazwyczaj ... wzdrygnela sie. Dokladnie pamietala co stalo sie z mlodym kadetem z jej grupy podczas nauki procedur awaryjnych. Zatrzymala sie przed drzwiami na moment i westchnela ciezko. Podeszla blizej i nie zastanawiajac sie dluzej przekroczyla drzwi ambulatorium. - Doktorze, o co chodzi? - zwrocila sie w strone EMH, starajac sie nie patrzec na lozko ....Pozdrawiam

Domko
    Participant

Mam te same uwagi, co moi przedmówcy. Niestety, opowiadanie przypomina raczej spis dialogów z filmu niż coś, co ma przedstawić nam jakąś historię.Z drugiej strony pomysł jest dość interesujący. Czekam na ciąg dalszy - mam nadzieję, że w formie prawdziwego opowiadania.

Hivision
    Participant

No cóż brak opisów - prawda. Historia opowiada jednak o tym co chyba sam chciałbym przeżyć. Być tam i zobaczyć jak to jest. Pisz dalej.

iron1992
    Participant

potwierdzam pisz dalej a całą resztę to mam w pamięci

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram