Forum Fantastyka Star Trek Nowe wdzianko T'Pol

Nowe wdzianko T'Pol

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 101 total)
  • Author
    Participant

do rozpuszczonych wlosow dodalbym Hoshi w skapym stroju kapielowym 😀

Ixion
    Participant

T’Pol nosi obcisłe ubranie, bo to sposób by pokazać, że postacie z Entka nie są płaskie.

OmegaOne
    Participant

heh, i jak tu sie nie zgodzic ;]

4mami
    Participant

czy tylko ja jestem wielbicielem Hoshi??ona rowniez nie jest plaska postacia, a przynajmniej tak samo zajmujaca jak T'Pol 😆

Thengel
    Participant

Wiesz 4mami już ją widzieliśmy w stroju mniej niż kąpielowym... I muszę pryznać że też jest bardzo uwypukloną postacią 🙂 (jak ja kocham szowinistyczne rozmowy ;))

4mami
    Participant

widzieliscie ja w sieci Thengelu czy w ktoryms z odcinkow-jesli tak prosze o tytul 😀

OmegaOne
    Participant

Shockwave p1 lub p2 o ile sie nie myle ;]

4mami
    Participant

zgadza sie 😀 przypomniala mi sie tez T'Pol z odcinka 1x3 Strange World i prysznic odkazajacy 😀

OmegaOne
    Participant

no to masz jeszcze night in the sickbay ;]

EddieGcT
    Participant

Widze ze bede w mniejszosci ale jakos bardziej mi sie podobalo ubranko z pierwszych 2 sezonow, to jakies dziwne mi sie wydaje 🙂 chociaz zgodze sie z Qbahem ze wloski rozpuscic trzeba :>

4mami
    Participant

sickbaya widzialem, ale nie moge skojarzyc. obejrze go jeszcze raz. 😀 a pamietacie jak wygladaly panie Hoshi i T'Pol w Civilisation 😆

Dawid Siuta
    Participant

Zgadza się 4mami Hoshi wygląda cudownie. Nawet w mundurze Floty jest jej ładnie. Tylko gdyby zapuściła włosy.... Ale T'Pol też niczego sobie w tym stroju z 3 i 4 sezonu.

Eviva
    Participant

T'Pol jest wogóle super. Zaryzykowałabym twierdzenie, że jest równie dobra jak Spock - a w moich ustach do nie lada komplement. Poza tym nie rozumiem właściwie, czemu ludzie tak się czepnęli ENT. Nie było to aż takie złe, a na pewno lepsze od wielu seriali, które mogłabym wymienić, acz nie wymienię, by nie zaśmiecać tematu.

lszekg
    Participant

Zależy jak to oceniasz ale T'Pol i 7z9 są kobietami tylko dla przyciągnięcia widowni obcisłym strojem wielkością niektórych części ciała. Ot taka Patrolowska sex bomba w Star Treku. Nawet wdzianka mają podobne.

Eviva
    Participant

Czy Ty czasem nie przesadzasz? T'Pol to postać bardzo interesująca, a że przy okazji ma obcisły strój, no to co? Przynajmniej jest na co popatrzeć. Jednak twierdzenie, że cała jej wartość opiera się tylko na tym, wydaje mi się cokolwiek naciągane. To dziewczyna z fajerem, nie żadna szczebiocząca idiotka, co to nie wie, którym końcem śrubokrętu odkręca się śrubkę.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 101 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram