Forum Fantastyka Star Trek Nowe wdzianko T'Pol

Nowe wdzianko T'Pol

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 101 total)
  • Author
    Participant

Tutaj znajduje się zdjęcie (dosyć spore) nowego ubrania, jakie T'Pol będzie nosić począwszy od 3 sezonu 'Enterprise'.

Moim zdaniem jest lepsze niż te wcześniejsze, gdyż bardziej przypomina strój z TOS’a, aczkolwiek nadal jest jednoczęściowe i superobcisłe :>.

Xalein
    Participant

Tez wdzianko kojarzy mi sie z TOSem, moze to taki chwyt

Qbah
    Participant

Hehe... moje oczka swieca z pozad... uciechy 😛 T'Pol jeszcze lepiej w tym stroju wyglada (jezeli to jest w ogole mozliwe :P)

4mami
    Participant

nowy stroj wedlug mnie jest zbyt malo kobiecy przez te marszczenia po bokach 😉

Krusty
    Participant

No no widać że duet B&B chwyta się każdego sposobu by zwiększyć oglądalność 😉 .

Romulanka
    Participant

Oba wdzianka są do niczego... Powinna nosić uczciwą wolkańską szatę! 😉

Thengel
    Participant

Kurde ,a ja głupi myślałem że T'Pol będzie się umartwiać chodząc topless 🙂 (a wyobraźcie sobie jak by to zwiększyło popularność... ;))

Greg
    Participant

Mi wydaje się że wygląda teraz bardziej dziewczęco (być może się mylę bo nie widzę jej w ruchu). Uważam że powinna wyglądać bardziej poważnie - tak jak w poprzednich epizodach. Wcześniej biła z niej wolkańska duma.

Qbah
    Participant

Mi wydaje się że wygląda teraz bardziej dziewczęco

Bo to jest mloda wolkanka 😛

Merkav
    Participant

A mnie sie nie podoba 😀 I patrzac na ankiete to tylko mnie 😉

4mami
    Participant

merkav - nie jestes sam. tez wole 1 i 2 serie. a szczytem marzen jest biale ubranko z i T'Pol z dlugimi wlosami 😀

Tom
    Participant

Dodatkowe ubranko:

W sprzedaży jest już dostępne nowe ubranko dla Twojej najlepszej przyjaciółki, lalki T'Barbie! Dołączona grafika

Mostek, baterie i inni członkowie załogi not included.

Krusty
    Participant

Co Kena Archera nie ma w zestawie a tak bardzo się chciałem nim pobawić 😉 .

Qbah
    Participant

Hmm... czerwone ❓ Qrde, przeciez odeszla z High Command, to by mogla bardziej jak zaloga wygladac... A nie sie tak wyrozniac... I KONIECZNIE rozpuscic wlosy, K-O-N-I-E-C-Z-N-I-E ❗ ❗ ❗ ❗

mnemen
    Participant

Dodatkowe ubranko:

(...)

Hmm, to wygląda jak lady in red w pierwszym matrixie 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 101 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram