Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nooooo to mam dla was ciekawa propozycje.....

Nooooo to mam dla was ciekawa propozycje.....

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)
  • Author
    Participant

pomysł dobry fajnie zobaczyć jak kto wygląda a jak ktoś nie chce to nikt go nie zmusza

a co do tych dziewczyn które zwracają mocno uwage na wygląd to wydaję mi się że jak nie ma się za cudownej urody ale wspaniały charakter to da się taką przez odpowiednie zagadywanie zdobyć 😉 tyle że trudniej i dłużej nie przystojniakowi 😉 eee....zresztą nie wypowiadam się bo nie jestem eksperterm 😛

Popieram i zgadzam się pomysł fajny 🙄

A co do tych dziewczyn to też eXpertem nie jestem ale myślę, że dobrze to ująłeś faloks .

Vidmo
    Participant
    Quote:
    Ale po co ladowac zdjecia do forum???

Jak ktos sie chce pochwalic swoja uroda to moze zorganizujmy jakąś stronke ze zdjeciami zalogi forum a potem zrobmy wybory na najbardziej sympatyczna twarz, najwieksze podobienstwo do postaci z treka, najgrozniejszy wyglad itd, itp...

...???....

Pomysł ten tak średnio mi się podoba (ja swojej fotki nie zamieszcze 🙂 bo później musiałbym płacić odszkodowania dla innych ludzi:) ) Jeżeli ktoś chce zobaczyć jak inni wyglądają to niech przybędzie na spotkanie TSS .

Dobrym pomysłem jest również pomysł P Peter (dlatego odpowiedziałem właśnie na ten post 😉 )

Ps:Nareszcie ktoś pomyślał i zrobił przekierowanie z trek.pl na forum (nie chciało mi się pisać tak długich adresów stron 😀 😛 )

maro
    Participant

Dobry pomysł tylko fotki powinny być dostępne tylko zarajestrowanym użytkownikom jeśli nikt nie chce się ujawniać to nie a poza tym tu nie chodzi o podboje miłosne tylko wizerunek osoby która wyraża swoją opinję na jakiś temat ale główny cel fotek to poznanie się wszystkich trakerów żeby nie byli anonimowymi postaciami z filmów S-F.

Mycroft
    Participant

Fakt faktem dziewczyny nasze są sliczne 😛 A te ktore nie są - takich u nas nie ma na forum 🙂 Poza tym nikt z nas przeciez nie wyglada tragicznie (poza mna!) wiec mozemy sie pokazywac 🙂 Jestem za 😛

Bartii
    Participant
    Quote:
    Ja tam nie przejmuję się innymi. Jeśli zdecydujecie to umieszczę swoje zdjęcia, chociaż to co jest moim awatarem to własnie przerobione moje zdjęcie, a więc i tak wiecie jak wyglądam.

Eeee, to tak wygląda nasza pani kapitan?? Klingonka i na dodatek w klingońskim mundurze?? Gdzie prawdziwy kapitan.... 😯

Anonymous
    Guest

Coś się nie podoba?? 🙂

Piotr
    Keymaster

To jest nasza Kapitan! Polklingonka dla scislosci. A mundur... O ile dobrze pamietam zdjecie bylo robione w holodeku, Kapitan brala udzial w ktorejs z klingonskich holosymulacji. 😉

DarkLady
    Participant

Zgadzam sie z Faloksem. W sumie calkiem fajnie by bylo miec taka mozliwosc.Aha, sluchajcie, to wcale nie jest tak, ze dziewczyny zwracaja uwage tylko na wyglad. Jest taki stereotyp, ze jak dzieczyna jest ladna (a wiadomo, ze faceci wola blondynki), to od razu glupia. A myslicie, ze w druga strone to nie? Im lepiej gosc wyglada, tym na mniej tematow mozna z nim pogadac, a jego ulubionym jest oczywiscie on sam (bo z dziewczyna by o innych dziewczynach przeciez nie rozmawial). Oczywiscie od kazdej reguly sa wyjatki, ale ja osobiscie jeszcze na taki nie trafilam. A z tym zagadywaniem, Faloks, masz racje. To jest najciekawsze z calego tego systemu ;)Q, mocno mi (i zapewne calej zenskiej czesci forum) sie naraziles! :[Adahl, otoz to. Btw, masz genialny avatar 🙂 Gdzie taki znalazles?

Liranna
    Participant

Dawno tu nikt nie zaglądał, ale w końcu uznałam, że należy napisać. Otóż uznałam pomysł umieszczania swoich zdjątek na forum za fajny i ja dam przykład, żeby nie było, ze sie migam. W mesie jest topik "Zdjęcia Trekerek i Trekerów".

Zapraszam!

Kruge
    Participant

popieram w 100% Liranno 🙂 swoje juz zamiescilem... 🙂 zeby nie bylo, ze sie migam 😉

Coen
    Participant

No jak na razie to to ciekawie wyglada, na pro federacyjnym forum tylko klingoni maja odwage swoje zdjecia umieszczac 8)

kryzysik
    Participant

Swietny pomysl 8) Zwlaszcza dla tych co slabo znaja ekipe treka 😉

Slawek
    Moderator

Mnie musialaby jednak zmusic jakas sila wyzsza abym zamiescil swoje zdjecie :P.

Gosiek
    Participant

T'Reker po co od razu siła wyższa? Wystarczy kapitan. 😛 😉

Liranna
    Participant

Dobre, muszę to zapamiętać 🙂

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 56 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram