Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nooooo to mam dla was ciekawa propozycje.....

Nooooo to mam dla was ciekawa propozycje.....

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 56 total)
  • Author
    Participant

......ktora to wyglada mianowaicie tak... co powiecie na mozliwosc zamieszczenia ... swojego zdjecia na forum w tym topicu...

Wielkie dzieki dla kapitan za info a pierwowzor znajdziecie tutaj....

http://forum.forteca.pl/viewtopic.php?t=177

no i zapraszam do glosowania....

IMHO pomysl jest debesciarski (szkoda ze nie moj ;))

Tom
    Participant

Pomysł ten jest, nie powiem, intrygujący, jak na nasze młode forum; jednak moje zdjęcie już jest tam po lewej 😈 , a poważnie to jestem za, tylko potrzebne byłoby jakieś ustrojstwo, do którego moglibyśmy te zdjęcia przesyłać, aby potem umieszczać na forum.

Q
    Participant

Ja nie zycze nikomu aby moje zdjecie doprowadzilo go do zawalu kiedy na nie popatrzy...Bo poza mną nie pozostalby w tym kraju zaden treker 😀

Anonymous
    Guest

Tia to jest świetny pomysł...jestem ciekaw kto na niego wpadl. Pozdrawiam Adahl.

Anonymous
    Guest

Nie licz na to Q... Sympatia do Treka jest silniejsza niz jakiekolwiek przeszkody. Nawet w Twojej postaci... 😀 A tak nawiasem mówiąc - pomysł całkiem całkiem... Chociaż sądzę, że ci, którzy już mają jakieś niestandardowe avatarki, raczej przy nich pozostaną... Ale to tylko przypuszczenie 😀

Anonymous
    Guest

Ech...tu nie chodzi o awatarki, ale o normalne fotki. Co z tego że masz na awatarku swoją prawdziwą twarz, skoro fotka i tak jest przerabiana, tu chodzi o to by pokazać swoje prawdziwe oblicze (nie to fantasy czy s-f). Pozdrawiam Adahl.

Reyden
    Participant

Ja mam co to tego pomysłu mieszane zdanie

Anonymous
    Guest

hmm...Czyżby ktoś tu bał się ujawnić? A może ktoś boi się swojego wyglądu...ekhem...Pozdrawiam Adahl.

Slawek
    Moderator

...

Liranna
    Participant

Oj T'Reker, bzdury opowiadzasz. Uroda nie jest najważniejsza i nie na to patrzą dziewczyny, przynajmniej nie ja.

Anonymous
    Guest

(ciach...)tu chodzi o to by pokazać swoje prawdziwe oblicze (nie to fantasy czy s-f)

Tę mroczną stronę duszy? 😉 A na poważnie, rozumiem Twój punkt widzenia. W zasadzie można byłoby się umówić, że przez jakiś tydzień wszyscy zamiast avatarów używają prawdziwych fotek. Kto by chciał, to by sobie pościągał. Przynajmniej na zjazdach nie byłoby problemów ze znalezieniem i rozpoznaniem właściwej osoby :D. Potem ci, co by chcieli wróciliby do standardowych obrazków, a kto by chciał, zostawiłby swoją prawdziwą fotkę... Ciekawe, co reszta na to 😉

OmegaOne
    Participant

heh jak dorwe skaner to bedziecie mieli sie okazje posmiac/popodziwiac/oslepnac * ... 😉

*... niepotrzebne skreslic.... 8)

P Peter
    Participant

Ale po co ladowac zdjecia do forum???

Jak ktos sie chce pochwalic swoja uroda to moze zorganizujmy jakąś stronke ze zdjeciami zalogi forum a potem zrobmy wybory na najbardziej sympatyczna twarz, najwieksze podobienstwo do postaci z treka, najgrozniejszy wyglad itd, itp...

...???....

OmegaOne
    Participant
    Quote:
    Tia to jest świetny pomysł...jestem ciekaw kto na niego wpadl. Pozdrawiam Adahl.

no wlasnie 😉 btw ja NIE napisalem ze to moj pomysl...

Quote:
    Ale po co ladowac zdjecia do forum???

Jak ktos sie chce pochwalic swoja uroda to moze zorganizujmy jakąś stronke ze zdjeciami zalogi forum a potem zrobmy wybory na najbardziej sympatyczna twarz, najwieksze podobienstwo do postaci z treka, najgrozniejszy wyglad itd, itp...

...???....

O wa... ale znowu ktos by musial ja zrobic .... juz widze jak drzwiami i oknami wala chetni do tego zadania... 😉 ... no chyba ze sie myle .... 8)

faloks
    Participant

pomysł dobry fajnie zobaczyć jak kto wygląda a jak ktoś nie chce to nikt go nie zmuszaa co do tych dziewczyn które zwracają mocno uwage na wygląd to wydaję mi się że jak nie ma się za cudownej urody ale wspaniały charakter to da się taką przez odpowiednie zagadywanie zdobyć 😉 tyle że trudniej i dłużej nie przystojniakowi 😉 eee....zresztą nie wypowiadam się bo nie jestem eksperterm 😛

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 56 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram