Nieobecności

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 129 total)
  • Author
    Participant

To i tutaj zamieszcze. Z powodu wyjazdu, zgłaszam nieobecność od dnia 8 lipca do 9-10 sierpnia.

Raider71
    Participant

Obawiam sie, ze do 15 sierpnia nie bede prawdopodobnie mial dostepu do neta(oboz). Sorry, ze nic nie napisalem, ale mialem troche spraw na glowie. Coz, traktujcie mnie jak NPC i zabierzcie na misje(please).Oczywiscie Tezik jestem 🙂

Arille
    Participant

Witam,z powodów mi wiadomych nie bedzie mnie nie mam pojęcia jak długo.MG poprosze o usprawiedliwienie a wszystkich o wyrozumiałość. Postaram się na bieząco sledzić posty. Możecie spokojnie używać Korin jako NPC tylko nie szalejcie...

Vang
    Participant

Zgłaszam krótką nieobecność od teraz do niedzieli wieczór.

Zarathos
    Participant

Poniewaz mam neta co nie siada kiedy pada (deszcz) wracam do gry na pelen etat 😀

Arille
    Participant

Z powodów technicznych jestem niedostępna postaram sie czasami wpadac na sieć i przynajmniej czytać posty. Niestety nie wiem jak długo ta sytuacja potrwa...

EMH Mark IX
    Participant

EMH martix overload detected! Emergency shutdown in progress...

Czyli mówiąc po ludzku, jestem tak zawalony robotą, że nie w stanie logicznie myśleć a co dopiero napisać coś sensownego :aaa:

Taki stan utrzyma się niestety do wtorku włącznie.

Ale ma to swoje dobre strony...

Odpoczniecie ode mnie, a ja będę mial czas żeby sobie dokładnie przemyśleć ostatnie wyskoki kapitana na temat mojej postaci... 😈

Do środy i bawcie się dobrze

Doc

fluor
    Keymaster

Przykro mi, ale z przyczyn bardzo niezależnych ode mnie przez najbliższy tydzień moja obecność na liście będzie prawie zerowa. Niniejszym zgłaszam nieobecność do 22 sierpnia i przepraszam wszystkich, którzy czekają na tagi od moich bohaterów.

Arille
    Participant

Moja nieobecnośc przedłuży się. Nie posiadam stałego dostępu do komputera jak na razie, wiec przez jakiś czas ogranicze sie do czytania postów. jak tylko bede mogła pisac to dam znać.

EMH Mark IX
    Participant

Niestety, muszę jeszcze przedłużyć swoją nieobecność.Postaram się, żeby nie przeciągnęła się za bardzo 🙁

Zuza
    Participant

Jutro zmykam do rodziców, ale wczoraj im jeszcze komp działał, więc na 99% się jeszcze będę odzywać.Za to od 1.09 do 11.09 nie będzie mnie całkowicie :(Więc przy okazji prośba - może zdążymy wylecieć jeszcze w sierpniu? ;D

Raider71
    Participant

Niestety musze przedluzyc moja nieobecnosc do 10 wrzesnia.Mam za duzo spraw na glowie w zwiazku z poczatkiem roku i zbytnio nie zdazylem sie jeszcze obeznac w sytuacji na okrecie. Do tego dochodzi jeszcze to, ze mieszkam w internacie. Jesli ktos moglby to niech wysle mi maila z ogolnymi zarysami sytuacji.

Naukowy
    Participant

Przez przeklętą (tu wstawić najgorsze przekleństwa jakie znacie) Wirtualną Polskę, mogę mięć opóźnienia w wysyłaniu ruchów..Gdyż moje konto wiesza się regularnie..Planuję zmianę konta w najbliższej przyszłości

Bonifacius
    Participant

Przykro mi ale na 2 lub 3 dni musze się wyłączyć ;( jestem cholernie chory, zmoglo mnie w ciągu ostatnich 3 godzin, ledwo nogami powłóczęAle nie martwcie się na spotkanie się wykuruję - slowo skauta ;)Boni

Zarathos
    Participant

Witam

Od teraz do... nie wiem kiedy mnie nie bedzie. Gdybym nie pojawil sie do poniedzialku, Keitel obejmuje dowodztwo i prowadzenie ExC jako 'niemal' namaszczony PO.

Nie gwarantuje, ze bede odpowiadal na maile - co prawda w co lepszych hotelach jest dostep do neta' ale zawsze moze sie zdazyc ze w tym moim akurat nie bedzie.

Aaaha - no i spotkaniu najprawdopodobniej mnie nie bedzie 🙁 A jezeli juz to w niedziele sie zjawie, tylko nie wiem gdzie, kiedy i czy wogole 🙁

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 129 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram