Nieobecności

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 129 total)
  • Author
    Participant

W tym dziale gracze zgłaszają, kiedy kogo i ewentualnie dlaczego nie będzie. Oraz w miarę możliwości jak długo. Mile widziana będzie także informacja, co zrobić z postacią gracza: czy ma zostać zawieszona w jakiś sposób, czy któryś z graczy (który) lub MG ma przejąc kierowanie postacią.

O`mus
    Participant

Zawiadamiam, że z powodu ogromnego braku czasu, pomilcze jeszcze do środy...

@ Post przeniesiony z działu Mesa - Tutaj jest jego miejsce, panie Voird @

EMH Mark IX
    Participant

@ Post przeniesiony z działu Mesa - Tutaj jest jego miejsce, Doc @

Z żalem informuję, iż moja praca z ostatnich kilku tygodni (i nie tylko) poszła w piz... Znaczy się uszkodziła.

Padł mi twardziel i nie mam NIC! - postów, dokumentów, arkuszy, filmów, muzyki, itepe.

Całą robotę odwalaną po nocach w ciągu ostatnich 3 tygodni, szlag trafił.

Jestem w***ny na maksa, więc lepiej się do mnie nie odzywać... (wyjątek - Boni)

Cholera wie ile zajmie mi odtworzenie całości, więc póki co, będę funkcjonował tylko jako NPC, ewentualnie PPC jeżeli ktoś będzie chętny.

Pozdrawiam

EMH

Domko
    Participant

No i niestety, mimo obietnic, nie jestem w stanie napisać posta.W najbliższym tygodniu mam nawał pracy, więc ogłaszam swoją nieobecność do 5 czerwca. Jeśli coś się zmieni, dam znać w tym temacie.Co do postaci Kovalskiego, to wymyślcie czy naprawił czy nie emitery.

O`mus
    Participant

Przez "ciężkie" chwile związane z końcem roku, do dnia 20 czerwca, moja obecność będzie względna (postaram się o post na tydzień, ale nic pewnego 🙁 )

Unicorn
    Participant

Bardzo się staram napisać choć jednego posta.... Najpóźniej pojawi się w sobotę, jak nie to niestety moja obecność przedłuży się do następnej soboty 🙁 Przepraszam wszystkich, ale mam pełne ręce roboty ze wszystkim... Ale naprawdę postram się napisać jutro :DPozdr.Uni

Bonifacius
    Participant

Dziwczyny chłopaki !!!!Może się zdarzyć - ale nie musi, że przez nalbliższe kilka dni będę niedostępny. Po przeniesieniu ciężkiego sprzętu przyszedł czas na sprzęt komputerowy, no i mi sprzątną kompa ale złożą go gdzieś tam po drugiej stronie Wrocławia.Optymistycznie wtorek jestem, pesymistycznie dopiero 13.o6.2005Bonifacy

Domko
    Participant

No i nie wiem kiedy będę dostępny. Wyłączam się z gry na czas nieokreślony, niestety. Mam tak zawalony czas, jak nigdy i nie wiem kiedy będę mógł się wyrobić, żeby nawet jednego posta napisać.Do tego padł monitor od serwera, którym administruję, Windows zaczyna padać i czeka mnie pewnie mnóstwo roboty...Nie wiem jak rozwiązać tą sytuację z Kovalskim - może na razie niech będzie on mniej widoczny po prostu.Odezwę się kiedy będę miał znów czas.

Bonifacius
    Participant

WITAMZ powodu pietrzacych sie obowiazkow po przeprowadzce firmy jestem zmuszony "nie nadawac" w tym tygodniu tj. od 6 do 12 czerwca wlacznie.Boni / McSee / Van Klaus

EMH Mark IX
    Participant

Praca, pracą, ale przybyło mi kilka innych, całkiem niespodziewanmych problemów.W związku z tym, zawieszam swoją działalność jako Doktor i reszta na czas nieokreślony.Prawdę mówiąc, obawiam się, że to może być koniec mojej kariery pokładowego doktorka i finał gry z mojej strony, ale czas pokaże.Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na pokładzie.PozdrawiamEMH

Raider71
    Participant

Jutro wyjeżdżam na tydzień, więc chciałbym dokończyć rozmowę z kapitanem już dziś.Na tydzień czyli około od 26 czerwca do 2-3 lipca.Dodam jeszcze, że może go poprowadzić na ten czas kapitan Styczyński.

Bonifacius
    Participant

KochaniPrzykro mi, ale w pracy się nie wyrabiam. Z żalem musze poinformowac, że muszę odłożyć grę do dnia 22 lipca. Od 11 do 22 jestem na urlopie więc nie będzie ze mna kontaktu, natomiast do 8 będę obserwował i w miarę postaram się napisać ze dwa zdania na krzyż.Boni / McSee / Van Klaus

Vang
    Participant

Niestety z powodu wyjazdu nie będę obecny na liście w dniach 16 lpca - 1 sierpnia. Postaram się po powrocie jak najszybciej odrobić zaległości i znów postować. Jeśli MG zechce, może na ten czas przejąć postać.Robert Vang

fluor
    Keymaster

Od mniej więcej 15 w dniu dzisiejszym aż do poniedziałku po południu będę niedostępny.

Tak więc gdyby ktoś czegoś ode mnie potrzebował... odpowiem z nieznacznym opóźnieniem 😉 .

Zarathos
    Participant

Poniewaz w czwartek czeka mnie wyjazd do Krakowa w sprawie pracy, moge byc przez jakis czas nieobecny. Postaram sie odpisywac w ten czy inny sposob, ale nie gwarantuje tego, dlatego prosilbym o minimalna ilosc tagow dla kapitana.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 129 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram