Forum Fandom Kluby i grupy IKC Kronos Następne spotkanie/a

Następne spotkanie/a

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Witam.Może byśmy się kiedyś spotkali? Tzn. niedługo ;)Testy, matury, zaliczenia już chyba skończone, więc... 😉

Senok
    Participant

YO!Wczoraj też o tym wspomniał mi Jarrod. Otóż od 9-go maja jestem wolny i od tego dnia możemy się jakoś spotkać. Może być sobota 13-go lub czwartek (jak ostatnio, jeśli dobrze pamiętam?) 11-go.Pozdrawiam!

Jarrod
    Participant

Mi w zasadze wszelkie terminy pasują. :)Piszcie co i jak to postaram sie pojawic.Zdrówko!

Senok
    Participant

Najbliższa sobota, 27-05-2006, godzina 12:30... tradycyjnie pod pomnikiem Marszałka Piłsudskiego.

Co Wy na to? Kto się zjawi?

P.S.: Spotkania jednak jutro nie będzie... Teraz proponuję datę 3 czerwca br..

Zapraszam wszystkich! 😀

Saavick
    Participant

Najbliższa sobota, 27-05-2006, godzina 12:30... tradycyjnie pod pomnikiem Marszałka Piłsudskiego.

Co Wy na to? Kto się zjawi?

P.S.: Spotkania jednak jutro nie będzie... Teraz proponuję datę 3 czerwca br..

Zapraszam wszystkich! 😀

Kto wie...

Senok
    Participant

Kto wie...

Czyżbyś się chciała pojawić? Serdecznie zapraszam... tylko jeszcze nie wiem co z tym jutrzejszym spotkaniem... niestety 😛 .

Jarrod
    Participant

Zima chyba sobie poszła, możnaby się spotkać. Co wy na to? Bo ja jestem mocno za! 😎

Senok
    Participant

Zima chyba sobie poszła, możnaby się spotkać. Co wy na to? Bo ja jestem mocno za! 😎

Ja też ZA. Może jutro po 12:00, powiedzmy 12:30? Bo muszę wpaść pomarańczowe rachunki zapłacić 😛 .

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram