Muzyka

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 183 total)
  • Author
    Participant

W tej właśnie chwili przesłuchuję (po raz kolejny) OST z najnowszego Medal of Honor. Kompozytorem jest Ramin Djawani. Sam soundtrack dobrze pasuje do gry, zaś słuchany "na sucho" skłania do pewnych refleksji.Polecam (grę też, żeby nie było).

Romek 63
    Participant
    Piotr
    Keymaster

Na naszym Facebooku jest. 😉

GWYNBLEIDD
    Participant

A ja ostatnio katuje ten kawałek - http://www.youtube.com/watch?v=yCxb8FwhzK8

T'San
    Participant

Wszyscy napisali, więc i ja coś wklepię:Najpierw U2 - zdecydowany numerek jeden. Potem Queen i Beatelsi na równi. Dalej Sting, AC/DC, The Police, Genesis, Fiction Plane, Depeche Mode, The Cure, Dire Straits, Aerosmith, The Rolling Stones, Michael Buble, Simon & Garfunkel, Red Hot Chili Peppers i Eric Clapton. Ostatnio jednak zaczęłam sięgać po coś ciężkiego, min. KISS, Sabaton, System of a Down, Metallica.Z polską muzyką jest różnie, ale zazwyczaj klasyki typu Perfect, Budka Suflera, Kult, Myslovitz, Jacek Kaczmarski, Czesław Niemen, Marek Grechuta. Z nowszych Strachy na Lachy, Czesław Śpiewa, zwykle jakieś pojedyńcze, okazjonalne piosenki. Podobnie jak z angielskimi. Mam nadzieję, że nie uznacie mojego gustu muzycznego za ograniczony :).

Diabeu
    Participant

Masz bardzo ograniczony gust muzyczny.

Match
    Participant

Pewnie, jak można nie słuchać Skandynawskiego wegetariańskiego nu metalu?

Lo'Rel
    Participant

Bądź afrikan banbata trip hop :)Ale jest Depeche Mode, a to wielki plus. Tak.

T'San
    Participant

A symfoniczny power metal nordycki? 🙄

Match
    Participant
    Jamjumetley
    Participant

@Silver Phoenix

Wiem, że dawno o tym MOH-u pisałeś, ale twój post jest jeszcze na tej stronie, to dam ci cynk, że właśnie wydano boxa 8xCD z muzyką z Medal of Honor - La-La Land. Jak coś, to musiałbyś się sprężyć, bo ponoć idą jak ciepłe bułeczki, a liczba egzemplarzy jest limitowana.

W przyszłym miesiącu ta sama wytwórnia ma ponoć wypuścić zestaw czteropłytowy z muzyką z The X-Files.

@T'San

Większości z Twojej listy nie słucham, ale widzę parę rodzynków: Genesis, Queen, U2. Dobra muza :ok:

Diabeu
    Participant

No przeca to żart był, bo się sama prosiła 😛

T'San
    Participant

Większości z Twojej listy nie słucham, ale widzę parę rodzynków: Genesis, Queen, U2. Dobra muza :ok:

Dziękuję :). Z Genesis to bardziej popowa część kariery (z Philem Collinsem), ale Petera Gabriela także bardzo cenię.

No przeca to żart był, bo się sama prosiła 😛

Doprawdy ;>

Diabeu
    Participant

Phil Collins to mój ulubiony wokalista nie-metalowy. Gość jest geniuszem, wszystkie płyty znam na pamięć.

T'San
    Participant

Diabeu

A ulubiony metalowy? 🙄

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 183 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram