Forum Fantastyka Star Trek Muzyka z ST

Muzyka z ST

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • Author
    Participant

Czy jest jakaś składanka muzyki z ST(TNG, TOS, VOYAGER, DS9)?

Vidmo
    Participant

Chyba nie ale możesz sobie sam zrobić składankę ze ścieżek dźwiękowych, które znajdują się bodajże na http://www.startrek.pl

tolo
    Participant

Chyba nie ale możesz sobie sam zrobić składankę ze ścieżek dźwiękowych, które znajdują się bodajże na http://www.startrek.pl

Dzięki, napewno skorzystam.

Slawek
    Moderator

A nie ma ktoś może głównego motywu muzycznego z Star Trek Borg??

Gosiek
    Participant

Czy jest jakaś składanka muzyki z ST?

Jest ich sporo np: The best of Star Trek (kilka części), The Ultimate Star Trek i wiele innych np. z muzyką z poszczególnych seriali. Problem w tym, że raczej nie do dostania w Polsce.

Szczegółów poszukaj np. na amazon.com

Jean Luck Picard
    Participant

ja mam wiele włsnych skłdanek TNG VOY , DS9

tolo
    Participant

ja mam wiele włsnych skłdanek TNG VOY , DS9

A masz możliwość odsprzedania lub nagrania na płytę? mój mail:

tolo1@gazeta.pl lub ttolo@seznam.cz

Ja korzystam z kafejki internetowej, więc niebardzo.

Jean Luck Picard
    Participant

Oryginalnych płyt z muzyką nie jest aż tak trudno dostać !!

Sam mam 10 oryginalnych a toz !

Nie stanowieło

=/=

Ostanio widziałem nowe wydanie The Best of STAR TREK oraz ST TNG The Best fo bothe worlds (które polecam , jest super ) =/=

=/2=

Gosiek
    Participant

Dodam jeszcze, że składanki z muzyką startrekową można też kupić na allegro - ostatnio widziałam zestaw z muzyką filmową do ST2 do ST5. Proponuję zajrzeć na stronę i poszukać - ceny nie są takie straszne 😉

tolo
    Participant

A wiesz w moim sąsiedztwie jest Media Markt. Przy wolnej chwili zajrzę tam.

Tom
    Participant

Jean Luck Picard w nowym topicu [Star Trek Voyager "Equinox"-sountracks] napisal:

może jest ktoś kto ma muzyczke z tej częsci serialu ?? albo wie gdzie można ją zdobyć ?

Chciałbym przypomnieć, że zgodnie z Regulaminem Forum pkt 4.

"Należy unikać dublowania tematów (przed wysłaniem sprawdzić czy taki temat już istnieje). Należy tworzyć tematy pod odpowiednimi kategoriami (Mesa, Star Trek, Nauka, itp.)."

Proszę sie go trzymać.

rdo
    Participant

Ja ostatnio kupiłem płytę p.t: "Star Trek TOS: 70 Original Sound Effects" może nie jest to muzyka, ale kosztowało 4,99 w Media Markcie, wiec nabyłem... zresztą płytka okazała sie niezwykle pożyteczna - wykorzystałem trekowe efekty dźwiękowe w pisanej przezemnie gierce:)

a jeżeli chodzi o muzykę: w M.Markcie jest Wszystko - a jak czagoś nie ma w Media Markcie to jest w Empiku

===================================

Niektóre tematy są zablokowane. Nie będę za każdym razem pisał o pozwolenie i czekał niewiadomo ile na odpowiedź.

zablokowane są z reguły te tematy, które zostały kategorycznie wyczerpane

Zarathos
    Participant

A właśnie a propos muzyki - wie ktos czy można gdzieś dostać/kupić klingońską muzę? Aria w wykonaniu Worfa bardzo mi się podobała 🙂

Zeal
    Participant

Swojego czasu sporo czasu zajęło mi szukanie czegoś takiego... No effect. Ale to było jakieś pół roku temu, może od tego czasu coś się zmieniło.

Barusz
    Participant

Mod: Temat połączony z poprzednim topicem o muzyce w treku.

Zainspirowany artykułem z linku poniżej postanowiłem założyć ten wątek. Jakie są Wasze ulubione tematy z Treka. U mnie palmę pierszeństwa dzierży oryginalny motyw z TOSa - z jednaj strony cudownie starościecki, z drugiej podkreślający ludzką chęć rozwoju i dążenia do przodu. Na drugim miejscu stawiam "Faith of the Heart" z pierwszych dwóch sezonów ENT - wiadomo, ładnie się komponuje z obrazkami z czołówki. Za to nie znosiłem kiedyś czołówki DS9 - wydawała mi się nijaka i nudna, ale mi przeszło. No i wciąż nie znoszę tej z napisów na zakończenie ENT - "Wypijmy wszyscy razem...".

Obiecany link: http://serwisy.gazeta.pl/cjg/1,31911,3142890.html

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram