Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Uniwersum Gry, porady i taktyka Modernizacje borg i statki, jak zdobyć?

Modernizacje borg i statki, jak zdobyć?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Participant

Witam. Jestem nowy i nurtują mnie dwa pytania.Pierwsze.Jak zdobyć modernizacje borg? Wszelkie dostępne.Drugie.Widziałem wielu graczy posiadających statki np klasy Battle Crusier. Gdzie nie widziałem takich w stoczni. Czy to są jakieś statki premium? Jeśli nie to jak je zdobyć Pomijając fakt odpowiedniego lvl.Pozdrawiam.

LIBERTO
    Participant

Set borg składa się z czterech cześci: pierwszą, konsolę najłatwiej zdobyć-jest ona nagrodą za misję Assimilation, którą można otrzymać od Nicholasa Martina dla FED lub K'rava dla KDF na lvl 49. Resztę setu, czyli silnik, deflektor i osłony można tylko kupić za Encrypted Data Chip, które są jedną z nagród za wykonywanie misji STF, każda część za pięć sztuk EDC

więcej szczegółów o secie masz pod linkiem: http://www.stowiki.org/Assimilated_Borg_Technology

Cleric
    Participant

A jak wygląda sprawa z tymi statkami? Jestem ciekaw bo mam już 41lvl a nie widać szans np na lotniskowce.

LIBERTO
    Participant

o jakie konkrtenie statki ci chodzi? jesli federacyjny atrox carrier to tylko c store. dla kdf też większość można kupić tylko za cpointy. a battla cruisery to nie wiem za bardzo co masz na myśli. widziałem takie cuś ale to są tylko NPCe w misjach lub obstawa przy stacjach kosmicznych

Cleric
    Participant

Czyli nie ma nic poza tym co jest w stoczni aktualnie? I nie nie mówiłem o tych za kasę. Chodzi mi bardziej o to czy jest coś lepszego od np exploration cruiser.

LIBERTO
    Participant

pod linkiem masz dokładny spis statków FED. explorer jest tieru 4, czeka cię jeszcze darmowy statek tier 5 na 40 lv rear admiral, na 50 vice admiral masz już tylko statki za cpointyi taka prośba na przyszłość: zanim zapytasz sprawdż czy na stowiki do której podaję ci linki nie ma odpowiedzi. wyszukanie samemu informacji naprawdę nie kosztuje wiele poza chwilką czasu a może przynieść satysfakcję 😉

Piotr
    Keymaster

U nas też już coraz więcej informacji - sprawdź w Artykuły.

MocherzioM
    Participant

ja mam pytanie:gdzie można kupić ten set Borg? Sprawdzam u tych ziomków w DS9 ale tam nie ma

Smiecho
    Participant

To niedokładnie szukałeś. Trzy części z setu Borg (silnik, deflektor, osłony) można kupić u komandor Roxy. Ona siedzi w niewielkim pomieszczeniu, które znajduje się po lewej stronie wejścia do stoczni (docking ring/shipyard).

Kliknij tutaj, żeby zobaczyć dokładną mapę, a potem na "Commander Roxy" w tabelce po lewej.

Silver Phoenix
    Participant

Wypada dodać, że te części siedzą w opcji general store --> retro STF.

MocherzioM
    Participant

AaaAAAa już mam dzięki 😀

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram