Mesa

Viewing 15 posts - 946 through 960 (of 962 total)
  • Author
    Participant

Dementuję pogłoski jako żeby gdziekolwiek w sektorze było jeszcze krwawe wino 😀 w końcu brygadier musiał jakoś dolecieć do stacji 😀 Na allegro też nie ma :P, najbliższy skład w przestrzeni klingońskiej ... :>

I. Thorne
    Participant

Zapominasz o tajnych składach służb specjalnych.One wiedzą co robią, zrobiły z Villas chorą psychicznie, zrobią i z brygadiera (ale mówiąc prawdę nie wiem po, skoro juz dawno nim jest :> )Podpisuje się pod nominacją kapitańską dla Lwaxany rękami i nogami. Wreszcie zrobi porządek na tej puszce i będzie jak na BG 166. Albo gorzej.

Hemrod
    Participant

Służby specjalne trzymają się od brygadiera na odległość (jeżeli nie jesteś zaprawiony w piciu to jeden jego wydech i leżysz pod stołem) :>

I. Thorne
    Participant

Dlatego chodzą w skafandrach i udają, że są płazami (jak zwykle klingoński wywiad wierzy na słowo i ich przepuszcza :>).

fluor
    Keymaster

Proszę szanownych graczy o pomoc 🙂

Poniżej prezentuję 4 różne loga przygotowane przez kapitana do znaczków promocyjnych Excelsiora - zamówienie chciałbym złożyć już wkrótce, jednak mogę wybrać tylko jeden. Który jest najlepszy?

Hemrod
    Participant

Jak dla mnie pierwszy albo trzeci ... ze wskazaniem na pierwszy bo to przynajmniej Galaxy 🙂

Agnes
    Participant

Numerek 2. Jest czytelniejszy 🙂 Znaczki wykonane beda jaka technika?

O`mus
    Participant

Ja jestem za dwójką, gdyż wole Galaxy od przodu 😀 ew. 4, gdyż ma odniesienie do RPG 😀

fluor
    Keymaster

Widzę, że na razie ile osób tyle zdań 🙂

Na temat techniki wykonania znaczków można przeczytać na stronie firmy ORFI, bo właśnie tam chcę złożyć zamówienie.

Znaczki docelowo mają mieć rozmiar 55 mm i być może niektóre napisy trzeba będzie nieco powiększyć dla polepszenia czytelności.

Pitmistrz
    Participant

Mimo ze nie gram też się wypowiem podzielam zdanie Hemroda 1 lub 3 chodź wydaje mi się że 3 fajniej wygląda.

Naukowy
    Participant

Obstawiam czwórkę albo jedynkę.. Choć wybór rzeczywiście jest trudny.

Bonifacius
    Participant

No ja jeśli można to stawiam na zielone 🙂 czyli na trójkę, bo jednak Romulanie, a może raczej Romulanki, coś w sobie mają 😀 z drugiej zaś strony numer 4 będzie najbardziej adekwatny do sytuacji.

fluor
    Keymaster

Z numerem trzy jest taki klopot, ze choc bardzo uroczy, to zupelnie nie pasuje do sytuacji, bo nie mamy zadnego romulanskiego okretu aktywnego...

Akeen
    Participant

1 mało czytelny

2 najlepszy z tych 4

3 się nie wypowiem

4 to kiedy gramy w te kości - odpada

Admirał Małecki
    Participant

Głosuję za 2

Viewing 15 posts - 946 through 960 (of 962 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram