Mesa

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 962 total)
  • Author
    Participant

Zawsze mozna wymyslic jakiegos NPC. Bo z taka mala zaloga raczej trudno leciec.

Zarathos
    Participant

sure, deVries i sekretarka moga z nimi leciec. beda pilnowaly ksiezulka zeby sie nie spil 😀

Eric Keitel
    Participant

Hmm, podobno załoga lampreya to cztery osoby... Mamy poza mną, Korin i Rudzką. I Klingona 😉 Wystarczy...

Zarathos
    Participant

Korin moze nie poleciec, nie wiem jak sie dogada z ew. przyszlym przelozony

Eric Keitel
    Participant

O, właśnie... A ja mam się już teraz "dogadywać z przyszłym przełożonym" czy poczekać do zakończenia szkolenia? 😉

Zuza
    Participant

1. Na misję się chyba leci szkolić, nie flirtować :P2. Pilnowanie księżulka żeby się nie spił = wypicie mu alkoholu? :D3. Patrząc na to co napisała Arille... pewnie się dogadają.Czyli... Zuza nauczy się pilotowania? :D:D:D

Naukowy
    Participant

Może Dogers załatwi paru kompetetnych ..mniej lub bardziej..BNów ❓ Swoją droga O'Doom popiera dołączenie sektretarki i de Vries, do wyprawy.Teraz tylko rozbić sie bezludnej planecie i będziemy mieli wersje Wyspy Giligana w wersji kosmicznej. 😆

Zarathos
    Participant

jak poleci deVries to juz zadba zeby replikatory nie replikowaly alkoholu a zapasy pokladowe spotykaly wypadki - jak wiadomo wypadki chodza po butelkach :P. Jedyna rzecza ktorej deVries nie cierpi bardziej niz mezczyzn to podpici mezczyzni. Jeden biedak mial okazje sie przekonac o tym podczas bojki 😀

Eric Keitel
    Participant

Zuza...1. Wszystko zależy od punktu widzenia...2. Nie lubię takiej wódki... Ale wy się nie krępujcie... Zresztą, jeżeli nie zgłosi się pilot, to sam będe się tym musiał zająć :D3. To wcale nie jest powód do radości... ;)BN... Po co? I to jest poważne pytanie. Załogę tego statku podobno tworzą cztery osoby - i z tego co wiem, poza Dogersem i ksiedzem, których bałbym się na mostek śmieciarki wpuścić, leci trzech oficerów, i bosman Gwiezdnej Floty...

Naukowy
    Participant

Bosman nie leci..Od admirała Dogers dostał statek, od Nowaka was, kadetów...Resztę Dogers musi załatwić we własnym zakresie 😆 A co do rozróby generalnie O'Doom nie lubi bić kobiet, ale będzie sie bronił, przygniatajac biedną de Vries do podłogi 😆 ..Może więc bardziej pokojowa opcja, siłowanie na rękę 😉 :?:A swoją drogą..Nie wstyd kobiecie napadać na pokojowo usposobionego kapłana 😉 ❓

Arille
    Participant

Korin nie leci na misje z Dogersem bo dogadała się z przyszłym przełożonym 😉

Zarathos
    Participant

ZALOGAci ktorzy maja juz sygnaturki Excelsiorowe niech zmienia adres strony z http://www.excelsiorc.prv.pl na http://www.ussexcelsior.net

Bonifacius
    Participant

Dane zaktualizowane, 😉 mam nadzieję że weszły 🙂 .Teraz juz weszły 😀

Zuza
    Participant

Keitel - lekarze mają obowiązek samokształcenia się przez całe życie. Nikt nie mówi, ze ma to obejmować jedynie dziedziny związane z pracą :DCzyli... brakuje tylko Dogersa i możemy lecieć? :>

Eric Keitel
    Participant

Bez Dogersa też możemy lecieć :DSwoją drogą, lepiej żeby sie nic nie zepsuło po drodze, bo może być bardzo mało śmiesznie...

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 962 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram