Forum › Fantastyka › Inne sci-fi i pozostałe gatunki › Matrix
U nas od 22 Reaktywacja (krakowskie multikino)dla tych co kupia bilety przed 20 plakat z filmu...Ktos sie wybiera???
U nas od 22 Reaktywacja (krakowskie multikino)
dla tych co kupia bilety przed 20 plakat z filmu...
Ktos sie wybiera???
Ja, 24 we Wrocławiu ;PP
W Warszawce calkiem fajnie zrobili, w cenie biletu na Reaktywacje ogladamy obie czesci 🙂 niestety tak bedzi tylko 22 a ja mam ustne wlasnie wtedy 🙁 szkoda ale pojde napewno juz po maturkach. Ktos z Warszawki sie wybiera ???
Chyba każdy się wybierze; film musi być extra, a sceny jeszcze lepsze, skoro nawet Keanu Reawes kupił z własnej kieszeni, w podzięce dla wszystkich swoich 12!!! kaskaderów po H Davidsonie, miał sobie gest, ale przecież kogo jak kogo ale jego na to stać!!!!
Na marginesie chciałem złożyć gratulacje TVN za wyświetalanie Matrixa i Animatrixa.20:40 SUPERKINO: Matrix (The Matrix) 23:30 Animatrix: Ostatni lot Ozyrysa
A ten Animatrix to w jaki dzień bo nie było mnie kilka dni i niewiem... w gazecie nic nie ma.A cztery odcinki animatrixa to możecie ściągnąć z http://www.theanimatrix.com. Naprawde fajne są (no może poza The Second Renassance part 1).Mam nadzieje, że TVN wyemituje wszystkie 9 Animatrixów...
A ten Animatrix to w jaki dzień bo nie było mnie kilka dni i niewiem... w gazecie nic nie ma.
A cztery odcinki animatrixa to możecie ściągnąć z http://www.theanimatrix.com. Naprawde fajne są (no może poza The Second Renassance part 1).
Mam nadzieje, że TVN wyemituje wszystkie 9 Animatrixów...
W piątek będzie, tyle że nie wiem który 😛
Eee... taki sobie ten Animatrix... mogło być lepiej IMO.
Bodajże Ostatni lot Ozyrysa or smtn.
Jeżeli "Ostatni lot Osirisa" - to obejrzyjcie 😀 Miałem okazję obejrzeć wszystkie 9 części - i ta jest wg mnie najlepsza. Ale ja zawsze miałem odchyłki na tego rodzaju rzeczy...Sami zobaczycie, jakie:D
Jest 9 odcinków Animatrix'a01. Final Fliht of the Osiris 02. Second Reanaissance part. 1 03. Second Reanaissance part. 2 04. Kid's Story 05. PROGRAM 06. World Record 07. Beyond 08. Detective Story 09. Matriculated 02. Second Reanaissance part. 1 03. Second Reanaissance part. 2 05. PROGRAM 08. Detective StoryTo odcinki darmowe są, dostępne w necie legalnie. Kolejne wyjdą u nas na kasetach wideo i DVD już wkrótce.
Bodajże Ostatni lot Ozyrysa or smtn.
Tia, wiem że Ostatni lot... tylko, że nie wiedziałem, w który piątek 😀
spojler:
Chyba KID Story było najlepsze... jeśli chodzi o pomysłowość... Matriculated w zasadzie bardzo wtórne, jeżeli chodzi o koncept, tyle że kreska ciekawa. A Detective Story- z ciekawą aranżacją świata ale z tą Trinity to było już przegięcie IMO.
A Ostatni lot... ciekawy tylko ze względu na sposób wykonania, reszta to taka matrixowa papka 😛
A ja jestem bardzo biednym stworzeniem, bo obejrze dopiero w drugim tygodniu jesli dobrze pojdzie (ech te egzaminy...)
WitamNa Matrixa 2 oczywiście pójdę, a dokładniej 23 maja w piątek (a właściwie sobota 24 bo jest minutę po północy.Wracając do Animatrixa to nie oglądałem tego bo nie za bardzo mnie interesuje cokolwiek w stylu Anime Manga czy jak to się nazywaPs:Nie spodobało by Mi się to gdyby M&A umieścili w ST, a dokładniej treka w tym stylu
Hmmm... No to zaluj, ze nie widziales, bo troche bledne pojecie o Animatrixie masz. Trzeba bylo ogladnac, bys zobaczyl ze z japonskim anime nie ma wiele wspolnego. Byl to najnormalniejszy film wykonany komputerowo (a'la Final Fantasy). Bylo na co popatrzec.
No Piotrze jeżeli już Ty proponujesz Mi obejrzenie Animatrixa to napewno Tobie nie odmówie (chociaż oglądam dla siebie) i z tej propozycji skorzystam nadrabiając zaległości w dziedzinie Matrixa.