Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Martwe konta

Martwe konta

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Participant

Trekkerzy to też ludzie i zważ, że jeżeli ktoś nowy nadskakuje i nazywa ich głupimi, oskarżając o dziwne procedury, to niektórym mogą nieco nerwy popuścić 😉

Nerwy jakie nerwy. Poprostu nalezy aferantowi uswiadomic gdzie jego miejsce. Nikt nie bedzie obrazal majestatu TSS i szerzyl herezji 😀 😀

Nie ma się czego wstydzić, a stawianie ciebie jako naszego kolejnego wielkiego wroga nie jest niczyim zamierzeniem.

Eh fluor nie byles widocznie na mostku.. tam jest pelno notek i plakatow propagandowych, moze zacytuje kilka tresci .. ;]

# Aferant twoj wrog.

# Zbrodnicza szajka zdrajców i szpiegów narzędziem wojennych planów aferantów.

# [plakat] TSS (gorujaca nad wszystkim postac) i zapluty karzel aferacji (maly kurdupel prawie zadeptany).

# Nasza odpowiedz aferantom, to terminowa dostawa burakow i ziemniakow.

oraz inne o trasci proTSSowej ;]

# Partia TSS z narodem walczy o lepsze jutro

# Mówimy partia w domyśle TSS, mowimy TSS w domysle partia.

# Jedność TSS jednością narodu

# Koniu polski bierz przykład z konia TSS-owego. (napis na stajni) [ sic! ;] ]

# Program TSS'u, programem narodu.

# Pokój, dobrobyt, TSS.

# Proletariusze z calego TSS'u łączcie się

# Pracując dla TSS'u, pracujesz dla siebie.

# Pamiętaj ! TSS Twoim drugim domem !

fluor
    Keymaster

Nerwy jakie nerwy. Poprostu nalezy aferantowi uswiadomic gdzie jego miejsce. Nikt nie bedzie obrazal majestatu TSS i szerzyl herezji 😀  😀

Chyba Majestatu Najwyższego Dowództwa, bo gość nie oskarżał zwykłych forumowiczów 😉

Eh fluor nie byles widocznie na mostku.. tam jest pelno notek i plakatow propagandowych, moze zacytuje kilka tresci .. ;]

Nie mam przywileju mostka więc ciężko mi jest tam wejść. Dziwne, że TSS nie propaguje tych haseł wśród szeregowych działaczy 😛

Jak widać, odpowiednio zmotywowana kadra to podstawa 😉

OmegaOne
    Participant

Chyba Majestatu Najwyższego Dowództwa, bo gość nie oskarżał zwykłych forumowiczów 😉

Na jedno wychodzi ;]

# Mówimy partia w domyśle TSS, mowimy TSS w domysle partia.

Nie mam przywileju mostka więc ciężko mi jest tam wejść.[..]

Mostek poki co ma dni otwarte 24h na dobe wystarczy skorzystac z mirca i wbic sie na kanal #trek.pl ew skorzystac z bramki, a o prawie darmowym kursie orania pola ...eee... tzn romulanizacji stosowanej to juz nie wspomne ;]

4mami
    Participant

nie kazdy ma czas, nie kazdy pisze co mu slina na jezyk przyniesie, ale duzo osob czyta i np chce wiedziec co nowego pojawilo sie w jakich tematach

Vidmo
    Participant

No tak typowo jak ktos mówi cos przeciwko to od razu go wysmiac i zmieszasc z blotem.... wstyd wstyd

takiego

He he znasz takie przysłowie "Na głupie pytanie głupia odpowiedź" ? Dlatego nikt normalnie nie odpowiedział na Twoje pytanie w sprawie ilości użytkowników 4um (na które zresztą sam sobie spokojnie mogłeś odpowiedzieć 😛 ).

A teraz zachowam się superchamsko i zapytam czy słowniki ortograficzne są aż tak drogie 😛 ?

Ps: Ja np. jestem 14 wcieleniem alterego Piotra (wyjątkowo czepialskim 😈 😛 ) 😉 😀

Tazman
    Participant

Pomyślcie sobie, skoro jest nas tutaj tylko trzech to nieźle się musimy rozpisywać 😉 Tyle roboty a tu jeszcze takie coś....Spadam bo muszę się przestawić z powrotem na Krustyego ( jako on to mam dopiero roboty ), potem alterego Drupiego, a potem ...... 😉 Heh zdolny jestem nie 😈

drupi
    Participant

Nom a to ja juz po przestawieniu sie na drupiego widzicie jakie to fajne tak wlasciwie proscizna jest i nikt wogole tu nie zaglada. No bo po co same nudy 😀

Piotr
    Keymaster

Ok, blad zaznaczony.... zmiana konta... uff....

fluor
    Keymaster

W zasadzie to mogłem już tego byka poprawić, ale tak chyba jest zabawniej 😛

Piotr
    Keymaster

To ja go znowu zaznaczam. 😉

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram