Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Martwe konta

Martwe konta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Author
    Participant

witam na tym forum 😉

Mam pytanie do szanownego szefostwa 🙂 dlaczego na tym forum jest az tyle kont z kturych

zostawiam do przemyslenia i odpowiedzi szanownemu szefostwu

Piotr
    Keymaster

Szefostwo niczego nie nabija, nie nasza wina ze ludzie nic nie pisza. Pewnie spora czesc kont jest zalozona tylko po to zeby uzytkownicy mogli zapisywac swoje ustawienia na forum. "Nabijanie kont"? Przeciez to bezsens. Czyzby Cie zaskoczyla liczba uzytkownikow na forum? 😈

saho
    Participant
    Quote:
    Szefostwo niczego nie nabija, nie nasza wina ze ludzie nic nie pisza. Pewnie spora czesc kont jest zalozona tylko po to zeby uzytkownicy mogli zapisywac swoje ustawienia na forum. "Nabijanie kont"? Przeciez to bezsens. Czyzby Cie zaskoczyla liczba uzytkownikow na forum? 😈

Nabijanie kont zeby muc

A dlaczego tak durzo kilometr 😯 😕 😮 🙄 😈 👿 💡

fluor
    Keymaster
    Quote:
    Nabijanie kont(...)

mi to smierdzi an

A niech mnie, ale afera 😯

Dowództwo żeby chwalić się dużą ilością użytkowników zakłada puste konta... toż to drugie Watergate 😛

Xalein
    Participant

Wiesz co, moze wlasciciele tych kont tylko czytaja posty, a nie udzielaja sie w dyskusjach

fluor
    Keymaster

Wiesz co, moze wlasciciele tych kont tylko czytaja posty, a nie udzielaja sie w dyskusjach

Albo założyli konta a później jakoś nie mieli czasu 😉 Z tego co pamiętam ja założyłem na starym forum konto wcześniej i dopiero po około 3-4 miesiącach zacząłem z niego korzystać.

Zawsze było tak, że zarejestrowanych jest więcej niż aktywnych.

OmegaOne
    Participant
    Quote:

A dlaczego tak durzo

To prosze sie umyc lazienka jest tam... 😆

Btw odkryles nasza najtajniejsza tajemnice tak naprawde to jest nas tu wsumie 3 i kazdy ma po kilkanascie wlasnych alterego, wiec prawdopodobienstwo ze rozmawiasz z z ta sama osoba wynosi jakies 33,(3)% 8)

Dla przykladu podam ze Fluor to alterego Piotra, Piotr to alterego DL, DL to ukryta osobowosc Vasha, Vash to alterego Romulanki i tak dalej, a gdzies pod koniec to wraca do Piotra (tym razem tego prawdziwego). Sporo tego mamy ale nie starcza nam czasu aby wykorzystac wszystkie konta, doba ma tylko 24h (niestety), a pozatym musimy utrzymac przyrost uzytkownikow na poziomie 30 userow na miesiec, wiec sie nie dziw ze tylu ich jest. 😆

Btw. Wypad mi z tym tematem na mese, bo moja moderatorska ukryta osobowosc zrobi sie wrrrrrredna 😈 👿

fluor
    Keymaster

(...)

Coś tak czułem, że z tym forum jest coś nie do końca w porządku 😀 😀 😀

Xalein
    Participant

Omega zapomniales dodac ze caly TSS tworzy 1 osoba, dlatego to tak dlugo trwa 😈

DarkLady
    Participant

Omega, to bylo boskie. 😛 😛 😛

OmegaOne
    Participant

A dzieki 🙂 Ciekawe co autor odpisze 😀

mattik
    Participant

Ale co my teraz zrobimy. Cały system się rozpadł.Piotr

saho
    Participant
    Quote:
    Quote:

A dlaczego tak durzo

To prosze sie umyc lazienka jest tam... 😆

Btw odkryles nasza najtajniejsza tajemnice tak naprawde to jest nas tu wsumie 3 i kazdy ma po kilkanascie wlasnych alterego, wiec prawdopodobienstwo ze rozmawiasz z z ta sama osoba wynosi jakies 33,(3)% 8)

Dla przykladu podam ze Fluor to alterego Piotra, Piotr to alterego DL, DL to ukryta osobowosc Vasha, Vash to alterego Romulanki i tak dalej, a gdzies pod koniec to wraca do Piotra (tym razem tego prawdziwego). Sporo tego mamy ale nie starcza nam czasu aby wykorzystac wszystkie konta, doba ma tylko 24h (niestety), a pozatym musimy utrzymac przyrost uzytkownikow na poziomie 30 userow na miesiec, wiec sie nie dziw ze tylu ich jest. 😆

Btw. Wypad mi z tym tematem na mese, bo moja moderatorska ukryta osobowosc zrobi sie wrrrrrredna 😈 👿

No tak typowo jak ktos muwi cos przeciwko to od razu go wysmiac i zmieszasc z blotem.... wstyd wstyd

takiego chamstwa to juz dawno nie widzialenm a myslalem ze trzekery to porzadni i kulturalni ludzie ale najwyrazniej sie mylilem...

fluor
    Keymaster

No tak typowo jak ktos muwi cos przeciwko to od razu go wysmiac i zmieszasc z blotem.... wstyd wstyd

takiego chamstwa to juz dawno nie widzialenm a myslalem ze trzekery to porzadni i kulturalni ludzie ale najwyrazniej sie mylilem...

Trekkerzy to też ludzie i zważ, że jeżeli ktoś nowy nadskakuje i nazywa ich głupimi, oskarżając o dziwne procedury, to niektórym mogą nieco nerwy popuścić 😉

Jeżeli uważasz, że już poznałeś dobrze "trekkerów" po tych kilku postach komentujących twoją wypowiedź to znaczy, że twoja ocena środowiska jest oparta na dość powierzchownym materiale dowodowym.

Nie ma się czego wstydzić, a stawianie ciebie jako naszego kolejnego wielkiego wroga nie jest niczyim zamierzeniem.

mnemen
    Participant

Btw odkryles nasza najtajniejsza tajemnice tak naprawde to jest nas tu wsumie 3 i kazdy ma po kilkanascie wlasnych alterego, wiec prawdopodobienstwo ze rozmawiasz z z ta sama osoba wynosi jakies 33,(3)%  8)

Miałeś tego nie mówić 😉 Ale jak już to powiedziałeś, to ja powiem kim są te osoby tak na prawdę

Pierwsza z nich to: osoba a nicku Bellana Torres

Druga to: Neutrino

Trzecia to: MirekD 😉

Tylko nie mówcie nikomu, że to ja wam powiedziałem 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram