Forum Star Trek Online - Forum serwisu STOnline.pl Newsy Star Trek Online Koniec "Grace Period" w Star Trek Online

Koniec "Grace Period" w Star Trek Online

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • Anonymous
    Guest
    #5365

    Cryptic poinformował o datach zakończenia tzw. Grace Period, czyli okresu stworzonego dla graczy, którzy kupili grę w przedsprzedaży i nie mają jeszcze klucza aktywacyjnego, więc grają na kluczu, który uprawniał ich do gry w otwartej becie i "head start".

    [more]

    Klienci w USA

    9 lutego 2010 godzina 8:59 CET (8 lutego 2010 11:59 p.m. PST)

    Wszyscy australijscy klienci oraz klienci Amazon(DE)

    22 lutego 2010 godzina 8:59 CET (21 lutego 2010 11:59 p.m. PST)

    Klienci FNac(FR), Amazon(FR) oraz Game(FR)

    10 lutego 2010 godzina 19:00 CET (10:00 a.m. PST)

    Pozostali klienci

    9 lutego 2010 godzina 8:59 CET (8 lutego 2010 11:59 p.m. PST)[/more]

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram