Forum Trek.pl Newsy Star Trek Komiks Star Trek: Coundown w Polsce?

Komiks Star Trek: Coundown w Polsce?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
  • Author
    Keymaster

Komiks Star Trek: Countdown to czteroczęściowa opowieść rysująca tło dla najnowszego filmu, firmowana nazwiskami Abramsa, Orciego i Kurtzmana. Ujawnia ciekawą historię Nero, romulańskiego złoczyńcy i wroga Kirka, jest to kontynuacja wątków z Star Trek: Nemesis. Razem ze sklepem trekker.com.pl chcemy sprowadzić go do Polski - o ile będą chętni. Czytaj więcej...

[more]

Cena komiksu wraz z kosztami przesyłki na stronie wydawnictwa wynosi około 36$.

Dzięki mechanizmowi przedsprzedaży i większemu zamówieniu liczymy na obniżenie kosztów i sprowadzenie komiksu za około 80 złotych. Proszę osoby gotowe do zakupu po tej cenie o wpisywanie w komentarzach, jeżeli uzbieramy odpowiednią ilość osób, to przedsięwzięcie się powiedzie - to szansa na zdobycie trekowego komiksu całkiem legalnie (wspieramy twórców, bo przecież jeśli nikt nie będzie kupował, to nie będzie dla kogo tworzyć) i za w miarę rozsądną cenę :).

O komiksie pisaliśmy już wcześniej: 1, 2, 3.

[/more]

I. Thorne
    Participant

80 PLN?Biorę.

fluor
    Keymaster

Ja też rzecz jasna 🙂

Xalein
    Participant

Ja tez

Infango
    Participant

ja też bym prosił 🙂

Lo'Rel
    Participant

I chyba ja się zdecyduję. ;]

Breen
    Participant

Ja też jestem zainteresowany pozyskaniem w/w 🙂

I. Thorne
    Participant

Ci, którzy chca zamawiać komiks niech przeglądną pełną ofertę wydawnictwa.Ja na przykład chyba walne sobie jeszcze oficjalny prequel Terminatora. W końcu koszty przesyłki będą tylko jedne...

Infango
    Participant

oficjalny prequel Terminatora brzmi zachęcająco

Xalein
    Participant

Ile musi sie uzbierac osob aby zrealizowac zakup?

fluor
    Keymaster

Według Sheridana około 10 osób powinno wystarczyć. Oprócz obecnych tu na forum news poszedł też na phoenixa i w parę innych miejsc.

Xalein
    Participant

A jesli ktos chce kupic procz Coundowna jeszcze cos to do kogo ma napisac o tym fakcie? 🙂

fluor
    Keymaster

Akcja dotyczy tego konkretnego komiksu, ale jeśli będą chętni na więcej, to przekażę dalej dezyderaty.

Eviva
    Participant

Choroba, ja się chyba skusze i jak Sheridan sprowadzi, to kupię. To, co dzisiaj przeczytałam, rozpaliło moją ciekawość...

fluor
    Keymaster

Nowe info - kolejne screeny z komiksu:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram