Forum Fandom Kluby i grupy eMPIR Kino

Kino

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Participant

Ostatnie rozmowy prowadzone z waterhousem doprowadzily do przelozenia spotkania filmowego w kinie na Sin City na JUTRO tj. piatek 24 czerwca.

Wstepnie proponuje Multikino, g. 18:00, badz tez w CiCi w Galerii Kaziemierz o 17.30 badz 18.45

Wiecej info i inne daty/kina na

http://kina.krakow.pl/ktory_dzien.php?ktor.../film/3761.html

Sorka ze tak pozno informuje o tym, myslalem ze waterhouse napisze cos:)

W kazdym razie, kto by sie wybieral? Moge ewentualnie transport zapewnic jak ktos potrzebowalby.

scimitar
    Participant

Niestety nie będę mógł się pojawić z powodu praktyk :(Niemniej życzę udanego pokazu i może by tak jakoś w Lipcu lub Sierpniu pójść na "Autostopem przez Galaktykę" lub na "Wojnę Światów"?

cezary
    Participant

slyszalem, ze "Autostopem" dosc slaby...ale z drugiej strony uwazam, ze warto byloby sie przejsc, tyle ze jak pisaem w lipcu mnie raczej nie bedzie a w sierpniu juz pewnie nei beda grac tego:)Ale bedzie cos innego na pewno:)

Domko
    Participant

Niestety, ja też nie mogę. Gdybym wiedział wcześniej to może (choć nie na 100%), a tak to lipa...Miłego oglądania filmu życzę. 🙂

waterhouse
    Participant

Sorka ze tak pozno informuje o tym, myslalem ze waterhouse napisze cos:)

Witam!

Sorry.... mam teraz tysiące rzeczy na głowie 🙁

Jest sprawa - pewne nieprzewidziane okoliczności raczej uniemożliwią mi wyjście do kina w ten weekend- nagle okazało się że muszę jeszcze jeden egzamin zdać w poniedziałek. 😮

Przepraszam za zamieszanie - możecie teraz ustalić termin który bedzie Wam pasował, bo ja w pon. jadę.

cezary
    Participant

ARS: Reduta (to jest na Jana, uliczka odchodzaca od Ryneczku Glownianego) 21:05, dzisiaj tj 24.06

Pah Wraith i ja na 100% bedziemy, jezeli ktos chce sie dolaczyc, zapraszam z calego serducha:)

UPDATE/EDIT*

Ninejszym pisze sprawozdanie ze spotkania kinowego: byli:

Pah Wraith, Nicky (znajomy moj) i ja we wlasnej osobie;

dla niezainteresowanych tematem: film obejrzelismy

dla zainteresowanych, czytaj dalej:

Najpierwej kupilismy bilety, nastepnie zas zaatakowalismy niczego nie spodziewajacych sie ochroniarzy nowiusienkimi biletami. Podczas pierwszego ataku obrona zalamala sie i szturmem zajelismy sale kinowa, wraz z paroma innymi osobami.

Uzywajac trikodera zlamalismy zabezpieczenia i po przebrnieciu przez papke zawierajaca nieistotne informacje (jakies reklamy i trailery, z ktorego zainteresowal nas "The Island", film ktory wyrezyserowal swietny rezyser ktory ma na sumieniu np. "Teksanska Masakre Pila Mechaniczna/Lancuchowa*") udalo nam sie dotrzec do filmu, na ktorym spedzilismy dobre 2h. Po filmie wymienilismy spostrzezenia i udalismy sie w kazdy w... tym samym jednym kierunku.

Wystarczy powiedziec, iz wziedlismy w 306 wahadlowiec z RIS Tiberius i, jako nadworny pilot w/w wahadlowca odwiozlem wszystkich zgodnie z kierunkiem zachodzacego slonca.

* - niepotrzebne skreslic

Pah Wraith
    Participant

Nic dodać, nic ująć. Tak było, toczka w toczkę.

Domko
    Participant

Chyba IRW Tiberius, a nie RIS Tiberius. A może pomyliliście statki... 😀

Barusz
    Participant

Zapewne "The Island" zainteresował Cię, gdyż podświadomie (?) wychwyciłeś, że jedną z pierwszoplanowych ról gra tam Ethan Phillips - wsławiony kreacją Neelix'a, Twojej ulubionej postaci z STV :mrgreen:

Pah Wraith
    Participant

Co prawda, to już nie Sin City, ale kino.Pod koniec lipca premiera "Batmana" - kto się wybiera?

Domko
    Participant

Chętnie bym się wybrał, ale zobaczę jeszcze jak będę stał z czasem. Dam znać koło 15 czy idę czy nie.

cezary
    Participant

Obawiam sie, ze zawiode tym razem... choc czytalem, ze swietny film, ale nie moge zagwarantowac czy bede w Kraku w tych dniach (no wlasnie, jak sie dowiem, w ktorych, to dam pewniejsza odpowiedz:))

Pah Wraith
    Participant

Ja idę z kumplem w poniedziałek 25.07.2005 do Multikina na 20:15 na Batmana. Zapraszam chętnyc. Zbiórka o 20:00 przed MK.

Domko
    Participant

A nie wiesz przypadkiem ile kosztuje bilet na ten film?

Pah Wraith
    Participant

Zaspokajając ciekawość odpowiadam: iż w poniedziałek studenci wchodzą za 13 zł, a normalni ludzie za 16.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram