Kilka pytań nowicjusza

Viewing 15 posts - 856 through 870 (of 1,229 total)
  • Author
    Participant

Można jakoś zmienić tylko kilka punktów w skillach u kapitana. Przydzieliłem źle kilka punktów i chciałbym je zmienić nie restartując wszystkiego.

Nie da się, jedyna opcja to zakup tokena z C-Store i zresetowanie całego "drzewka".

domirex540
    Participant

To od czego jest ten officer z 3 zielonymi strzałkami nad głową

Helenth
    Participant

To od czego jest ten officer z 3 zielonymi strzałkami nad głową

Od resetowania drzewka umiejętności, gdy masz token.

biker666
    Participant

Czy za skończnie reputacji Undine jest jakaś nagroda, bo własnie ją ukończyłem i nic nie dostalem :/

Slawek
    Moderator

Będzie. Najprawdopodobniej w najbliższy czwartek.

Silver Phoenix
    Participant

Hmm, Cryptic jednak nie trzyma kanonu. Patche powinny być we wtorki 😀

domirex540
    Participant

Od jakiegoś czasu mykam ground borg stf.
    I mam pytanie można się jakoś odasymilować.
    Nie liczę ubicia mnie.
    Strzelanie do swoich nie jest zbyt fajne

invent
    Participant

W trakcie asymilacji należy zastosować http://sto.gamepedia.com/Immunosupport_Nanite_Injector , ale jest niewiele czasu na jego użycie nim całkowicie ciebie zasymiluje. 

Immunosupport Nanite Injector znajdziesz w loot na stf'ach ground lub exchange.

Odan
    Participant

W trakcie asymilacji należy zastosować http://sto.gamepedia.com/Immunosupport_Nanite_Injector , ale jest niewiele czasu na jego użycie nim całkowicie ciebie zasymiluje. 

Immunosupport Nanite Injector znajdziesz w loot na stf'ach ground lub exchange.

lub jeżeli  grasz naukowcem możesz zaopatrzyć się w w moduł do kita Medic Kit Module - Biotech Carapace który działa podobnie jak Immunosupport_Nanite_Injector ale dodatkowo leczy (hot)

biker666
    Participant

Czy może ktoś wie jaki jest cooldown dla "Support Colonization Efforts"?

Melnikor
    Participant

24h od zakończenia misji

biker666
    Participant

24h od zakończenia misji

Dzięki

I. Thorne
    Participant

Ja mam dwa szybkie pytania.

1. Czy wyrzutnia elachi z zestawu Silent Enemy zadaje tylko obrazenia kinetyczne, zadnych fotonowych czy kwantowych? Jesli tak, to moge wzmocnic obrazenia tylko konsola taktyczna podbijajaca obrazenia kinetyczne?

2. Dzis wlaczylem sobie jdna misje PvE i musialem odejsc na pare minut od kompa. Akurat tak sie zlozylo, ze nim wrocilem to reszta ludzi rozwalila juz calkowicie wroga i pojawil sie licznik wyjascia z mapy. Nie zadalem ani jednego obrazenia i nie otrzymalem zadnych markow jako nagrody, do tego misja zniknela mi z menu PvE. Czy to jest kara ze bylem na tej misji "pijawka" czyli pojawilem sie tylko by zgarnac marki nic nie robiac?

FAB
    Participant

@ 2: AFK penalty - przez 2h nie możesz grać w misje zespołowe.

Belgron
    Participant

Świeżo po formacie, chcę zainstalować STO i ... 'witamy w ARC'.  😕  Szukałem w necie starego ale to co znalazłem to chyba było jeszcze z bety.

Mógłby ktoś podzielić się linkiem lub plikiem ze starym instalatorem?

Viewing 15 posts - 856 through 870 (of 1,229 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram