Kilka pytań nowicjusza

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 1,229 total)
  • Author
    Moderator

Moim zdaniem nie warto za obecną kwotę. Już lepiej będzie jeśli rozejrzysz się z kluczem do edycji Digital Deluxe (tę co sprzedawali m.in. na Steam jakiś czas temu), która jako jeden z bonusów posiada właśnie Joined Trill.Ze sprzedawanych gatunków moim zdaniem warci uwagi są jedynie Caitianie. Nie dość, że cechują się oni... specyficznym... wyglądaem (>KITTY!!<), to jeszcze jako jedyni posiadają możliwość znacznie wyższego skoku. Niby bajer, ale czasem można się zabawić i dostać w miejsca, których twórcy nie przewidzieli. ;)Tak więc jeśli nie zależy Ci na tym specjalnym traicie, to wcale dużo gorzej nie wyjdziesz jeśli wybierzesz standardowego Trilla/Trillkę.

SAKUL
    Participant

Witam, niby gram od dłuższego czasu, ale mam mały problem z misjami PvE, a szczególnie z misjami w kosmosie Cure, infected i khimer. Chciałbym poprosić o wskazówki dotyczące przejścia tych misj,i ponieważ potrzebuje zdobyc kilka dropów portotype borg, a ostatnio graja takie tłumoki że ni jak nie mogę tego zdobyć. Chciałbym prosić o dokładne i zwięzłe wskazówki.

Melnikor
    Participant
    SAKUL
    Participant

dzięki, jak widac boli :/ na drugi raz się poprawie, generalnie coś tam wiem o co chodzi w tych misjach, ale ostatnio trafiam na takie teamy, że aż rzygać się chce nic konkretnego nie zdołałem ostatnio złapać.

Lafiel
    Participant

Moim zdaniem nie warto za obecną kwotę. Już lepiej będzie jeśli rozejrzysz się z kluczem do edycji Digital Deluxe (tę co sprzedawali m.in. na Steam jakiś czas temu), która jako jeden z bonusów posiada właśnie Joined Trill.

Ze sprzedawanych gatunków moim zdaniem warci uwagi są jedynie Caitianie. Nie dość, że cechują się oni... specyficznym... wyglądaem (>KITTY!!<), to jeszcze jako jedyni posiadają możliwość znacznie wyższego skoku. Niby bajer, ale czasem można się zabawić i dostać w miejsca, których twórcy nie przewidzieli. ;) Tak więc jeśli nie zależy Ci na tym specjalnym traicie, to wcale dużo gorzej nie wyjdziesz jeśli wybierzesz standardowego Trilla/Trillkę.

Dzięki drodzy koledzy. Po prostu się zastanawiałam czy ten skill to taki "must-have" i że bardzo pomaga. Ale skoro tylko "bajerek" to wolę sobie zaoszczędzić 🙂

Melnikor
    Participant

Wszystko co jest w C-Store to tak naprawdę tylko "bajerek" i spokojnie można grać w STO bez tego.

Necros
    Participant

wlasnie narodzil mi sie pomysl zeby uzyc makro do klikania za mnie balanse shield. pytanie brzmi, czy nie wygram w ten sposob przymusowego urlopu od gry??drugie pytanie. mam juz dostep do immunitetu dyplomatycznego i moge wleciec do przestrzeni klingonow. czy jest tam cos godnego uwagi? to znaczy oplacalniejsze misje lub cos w tym stylu.

Kwiat_W
    Participant

wlasnie narodzil mi sie pomysl zeby uzyc makro do klikania za mnie balanse shield. pytanie brzmi, czy nie wygram w ten sposob przymusowego urlopu od gry??

drugie pytanie. mam juz dostep do immunitetu dyplomatycznego i moge wleciec do przestrzeni klingonow. czy jest tam cos godnego uwagi? to znaczy oplacalniejsze misje lub cos w tym stylu.

Można stosować mara pod warunkiem, że ich uruchomienie wymaga przyciśnięcia klawisza klawiatury bądź kliknięcia myszką (a więc to musi być makro, a nie bot).

U klingonów możesz robić specyficzne misje dofów.

Necros
    Participant

super:) dzieki za szczegolowa odpowiedz.zeby nie spamowac napisze w tym samym. czy ktos z wiedza moze mi wyjascic czemu czasami przednie dzialka energetyczne sa wylaczone przez 20 do 30 sek?nie mam choinki, caly czas poziom energi ponad 100, tylnie dzialka o kacie 360* stopni strzelaja do celu przede mna. hazard emitter i engineering team nie pomagaja.zdarza mi sie to najczesciej na war zone. wszystko dziala, nie mam zadnych dodatkowych debufow na sobie. ikonki przednich dzial sa zaciemnione i tarcza odliczajaca na oko 30 sekund ( bez zegarka z sekundami ), czasami tuz przed koncem zaczyna od poczatku. najczesciej pomaga jak padne lub wylacze gre.sugestie pomysly? bede wdzieczny bo juz jeden klawisz na klawiaturze rozwalilem;/

jordan87
    Participant

WitamJestem tu nowy i od niedawna gram w ST:OnlineMam pytanie o załogę, a dokładniej Cywili/Kolonistów. Zajeli mi 20/20 miejsc dla nich i nie mogę zakończyć jednego zadania. Czy mogę się ich pozbyć gdzieś ich dostarczając czy po prostu wywalić kilku ze statku? 🙂

Slawek
    Moderator

Kolonistów możesz:a) Wysłać na misje typu Relocate, bądź też na specjalne zadania kolonizacyjne w mgławicach.b) Wywalić poprzez dismiss, zyskując przy tym 75 dilithium i trochę cxp za sztukę.c) Sprzedać na exchange po (średnio) 60,000 EC za sztukę.

jordan87
    Participant

Super, o takie info mi chodziło.Powiedzcie tylko czy po takiej misji relocate po wykonaniu wracają na statek, czy to dla nich "bilet w jedną strone"? 🙂

Melnikor
    Participant

Cóż, jeśli są kolonistami i mają założyć nową kolonię... To raczej w niej zostają.

jordan87
    Participant

Zawsze mogli by relokować kogoś innego ;)Dzięki

Jamjumetley
    Participant

Nie pierwsze z mojej strony pytanie:Czy umieszczenie na aktywnej służbie kilku Doffów z podobną umiejętnością (np. 20% szansy na skrócenie przeładowania torpedy), zwiekszy szansę na szybsze wystrzelenie?

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 1,229 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram