Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Jak wam minął sylwester

Jak wam minął sylwester

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Moderator

Pozwole sobie na założenie takiego tematu.Opiszcie jak spędziliście sylwestra i jak się bawiliście.Ja spędziłem sylwestra ze znajomymi u kumpla w domu. Nic niezwykłego - jedzenie, gadanie, muzyka, wygłupy, picie... Ale było świetnie (wole nie myśleć ile czasu sprzątał...). Jednak pozwole sobie dać wam kilka rad:- Nie jedzcie dużej ilości chipsów z sosem + paluszki + cola + sok + alkohole... jeszcze mi niedobrze...- Nigdy nie mów, że nie jesteś pijany ;-)- Nie baw się scyzorykiem jak jesteś pod wpływem (ała...)- Zawsze miej pod ręką dużą miskę (tak na wszelki wypadek)- Niech szampana i inne alkohole otwiera osoba doświadczona :P- Nie oblewajcie dekoltu koleżance 😛 - Jeśli kumpel ma komputer koniecznie naróbcie mu małych psikusów (ustawić ciekawą stronę startową czy przestawić skróty na pulpicie by otwierały jakieś "ciekawe" rzeczy) - ubaw gwarantowany.A może by tak kiedyś zrobić jakieś trekowe spotkanie w nowy rok?? Mogłoby być ciekawie...

Merkav
    Participant

Mnie rozlozyla choroba i spedzilem w domciu z pifkiem ogladajac koncowke 7 sezonu DS9 🙂

Thengel
    Participant

Jest ok. Wstałem przed godziną i umieram 🙂 Jak dojdę do siebie to rozwinę posta.

Xalein
    Participant

Ja tez bylem z kumplami i tylko tyle powiem: Nie mieszajcie alkoholow, bo mi przez to chyba bedzie jeszcze pol roku nie dobrze.A co do czesci po spozyciu duzej ilosci alkoholu to zaraz sie dowiem jak bylo bo troche mi sie zapomnialo 😉

Gosiek
    Participant

Ja spędziłam sylwestra podobnie jak T'Reker czyli w gronie znajomych. Było fajnie, ale część towarzystwa o 3 nad ranem uciekła i dalej nie było już z kim pić 😥 a szkoda, bo to był właśnie "ten" dzień kiedy ma się fazę na picie 😉 Imprezę zakończyliśmy około 5 nad ranem.Wrażenia estetyczne były super: widok na zamglony pałac kultury i sztuczne ognie za oknem. 🙂 Teraz zamiast odpoczywać siedzę od 14 w robocie i czekam na wieczór gdy wrócę do domu i wypiję sobie piffko.

Dalek
    Participant

A ja podobnie jak Merkav chory. Tylko nie oglądałem Treka lecz rozszeżoną wersję "Dwóch Wież".

Romulanka
    Participant

Rrromulanie bawili sie na imprezie tanecznej ze znajomymi. Co prawda Romulanin zapomnial nieco kroki do tanga, a Romulanke okolo 4 zaczely bolec stopki od tanczenia, ale jakos dalo sie wytrzymac do konca imprezy.Wniosek koncowy: przed impreza nalezy zadbac o przyczepnosc obcasow - caly czas musialam tanczyc na paluszkach, zeby sie przypadkiem nie poslizgnac na kafelkach. ;>

AHM
    Participant

A czy ktoś pracował w sylwestra??? Pełno ludzi, alkohol się leje wszyscy się bawią, a ty biegasz i użerasz się ze wszystkim Dj-jami ochroną i wszystkim pokolei. Przyjemności i troski posiadania knajpy na jednym z największych rynków w Polsce.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram