Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Hugh Jackman na siłowni? Przygotowania do "Wolverine 2"

Hugh Jackman na siłowni? Przygotowania do "Wolverine 2"

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author
    Participant

Dobra nowina dla wszystkich fanek Wolverine'a! No dobrze, dla fanów płci męskiej też - bo nie tylko kobiety czekają na kolejną odsłonę przygód słynnych X-men.

Pomimo, że zdjęcia mają ruszyć dopiero na początku przyszłego roku, Hugh Jackman już teraz zrezygnował z roli w innym filmie, by móc poświęcić się przygotowaniom i nabrać formy (i muskulatury) godnej bohatera.

[more]Dla przypomnienia, zadanie wygląda tak:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Źródło: Airlock Alpha[/more]

Jak ja go lubię...

Zuza
    Participant

W wersji "przed", ale za to bez koszulki, czy w wersji "po" ale ubranego?...czy moze w wersji z 1szej części filmu, gdy biegł do stodoły? 🙄

Infango
    Participant

Po pierwszym rosomaku nie spodziewałem się części drugiej ...

Silver Phoenix
    Participant

Wolverine ma rozbudowaną historię, jest z czego wybierać 🙂

Eviva
    Participant

Lubię te postac, ale Hugh Jackman jest zdecydowanie za wysoki do tej roli. Wolverine był niski, miał jakieś 1.60 cm wzrostu, czy nawet mniej jeszcze.

Zuza
    Participant

Eee tam, nie liczy się wielkość...Zresztą biorąc pod uwagę, że z niskich aktorów do wyboru jest Tom Cruise... :aaa:

W wersji z X-menów.

Eviva
    Participant

Eee tam, nie liczy się wielkość...

Zresztą biorąc pod uwagę, że z niskich aktorów do wyboru jest Tom Cruise... :aaa:

Być może. Ja po prostu nie lubie w filmach przekłamań, typu Zorro-Murzyn, dla przykładu. Albo blond Helena Kurcewicz, choć autor wyraźnie napisał, że była brunetką. A skoro Wolvie narodził się jaklo facet niski, takim powinien pozostać.

Manul
    Participant

Nie jest znowu taki wysoki. Jest taki w sam raz. BARDZO w sam raz.Nie wiem jak dostrzegłaś taką wadę u Hugh. Ja tam patrzę na niego godzinami i zauważam zupełnie inne...rzeczy.

Eviva
    Participant

To nie jest wada Hugh, tylko w tym punkcie nie styka z postacią, którą gra. Jasne?

Manul
    Participant

Jasne, pani kapitan.

Zuza
    Participant

Nie zmienia to faktu, że na... film przyjemnie popatrzeć 😀

Eviva
    Participant

Jeszcze i jak przyjemnie.

Manul
    Participant

Przyjemnie?Mnie tam trzyma w bezustannym napięciu. Ciągle zastanawiam się kto i kiedy zerwie z niego tę koszulkę...

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram