Heroes

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 48 total)
  • Author
    Participant

Zaczęłam oglądac i przyznaje się z drżeniem serca, że wcale mi się to nie podoba. Może to kwestia kilku pierwszych odcinków, a potem będzie lepiej? Powiedzcie mi, że tak.

Toreth
    Participant

Witam w klubie, Eviva. Obejrzałam kilka pierwszych odcinków, potem odgrzebałam jakiś z Sylarem, co by gościa obejrzeć sobie, a potem dałam sobie spokój. Wspomnianego Losta odpuściłam sobie po 2 sezonie, bo zaczęli tak wydziwiać już, że się robiło to coraz bardziej absurdalne. Jeśli Heroes idzie w tym samym kierunku, to już na pewno nie wrócę do tego serialu.

Eviva
    Participant

Z LOST miałam tak samo - nie wyrobiłam, gdy akcja przestała na dobrą sprawę trzymać się kupy/ Jeśli rzweczywiście "Heroes" będą tak samo bez sensu, to lepiej pooglądam sobie coś innego. Dzięki za ostrzeżenie.

Cross
    Keymaster

Lost i mi się nie spodobał, a Heroes w miarę 🙂

Infango
    Participant
    Cross
    Keymaster

Muszę przyznać, że jakoś ograniczenie funduszy nie wpłynęło u mnie na przyjemność oglądania. Chyba przyzwyczaiłem się już do bohaterów "Bohaterów"...

Toreth
    Participant

Mnie brakuje niektórych, których wytłukli. Ci nowi są tacy trochę bez jaj. A ten nowy zły... nie lubię go. Ale jakiejś różnicy w poziomie nie widzę. Ostatni był był imo najlepszy tego sezonu, mam nadzieję, że dalej będzie jeszcze lepiej.

Infango
    Participant

No ciekawy odcinek i jest szansa że wrócą starzy aktorzy. I może się zmienić cała dynamika serialu.

Krusty
    Participant

Nie wrócą serial idzie do piachu.

Infango
    Participant

No i znowu tendencja spadkowa, i teraz jak sajler przeżyje to po prostu super . Zapowiadało się w poprzednim odcinku tak ciekawie ..... 😥

Infango
    Participant

serial wrócił i drugi odcinek trochę lepszy ale jakoś nie widzę sensu w kolejnym sezonie ciągną te wątki strasznie

Galactica
    Participant

Obejrzałem cały serial. Podobały mi się 2 pierwsze seziny i spory kawałek trzeciego. Mam wrażenie, że czwarty sezon był ciągnięty na siłę i dopiero końcówka nabrała tempa. Szkoda mi rozdziału "Nowy Wspaniały Świat", który poszedł w piach, bo chyba zapowiadał się całkiem ciekawie.Reasumując zazdroszczę Herosom paru mocy, a nabranie tych niektórych zajmie troszkę czasu 😀

zdarom
    Participant

Powrót serialu Heroes za rok. tak przynajmniej poszą na filmwebie. Wiem że nie jest to zbyt lubiana i ceniona strona ale jednak.

http://www.filmweb.pl/news/%22Herosi%22+po...015+roku-102915

Ja głównie liczę na Sylara. Tutaj Zachary Quinto wypadł o niebo jepiej niż w Star Treku ale tylko w pierwszych 2 sezonach, tylko niestety ma nie być starej obsady :/

Jeśli się postaraja to może coś z tego będzie.

Diabeu
    Participant

Korekta - twórcy chcą by stare postacie pojawiły się przynajmniej gościnnie, a Robert Knepper grający Samuela Sullivana w 4ym sezonie

Dołączona grafika

już wyraził chęć powrotu.

Cross
    Keymaster

I jak Wam się podobają dwa pierwsze odcinki Heroes Reborn? Przyznam, że mi weszły dość gładko (poza beznadziejnym motywem gry komputerowej).

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 48 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram