Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Harrison Ford powróci w sequelu "Blade Runner"

Harrison Ford powróci w sequelu "Blade Runner"

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Participant

Dołączona grafika

26 lutego studio filmowe ALCON Entertainment ogłosiło, że Harrison Ford ponownie wcieli się w rolę Ricka Deckarda, łowcy replikantów w kontynuacji thrillera sci-fi "Blade Runner". Ponadto poinformowano, że stanowisko reżysera zaproponowane zostało Kanadyjczykowi Denisowi Villeneuve znanemu między innymi z filmów "Prisoners" ("Labirynt") oraz "Incendies" ("Pogorzelisko").

"Harrison Ford will reprise his celebrated role of Rick Deckard in the sequel to Alcon Entertainment's BLADE RUNNER and Academy Award nominee Denis Villeneuve to (Prisoners, Incendies) is in negotiations to direct, it was announced by Alcon co-founders and co-CEO's Andrew Kosove and Broderick Johnson.

"

Początek zdjęć zaplanowano na lato roku 2016. Akcja sequela toczyć się zaś będzie kilkadziesiąt lat po zakończeniu oryginału.

Informacja pochodzi z oficjalnej strony internetowej studia filmowego ALCON Entertainment.

snowman
    Participant

Pierwszy zwiastun...

Cross
    Keymaster

Blade Runner 2049 okazał się klapą finansową (coś to przypomina, prawda?). Zachodzi zatem obawa, że ambitnego kina SF za dużo już nie pooglądamy, zostanie nam "pew, pew, pew"...

Rezis
    Participant

E tam, ja oglądałem dziś i mi się podobał. Wcale nie był taki zły, jak wszyscy piszą. 

Cross
    Keymaster

Tu nie o to chodzi czy Ci się podobał czy nie, tylko o to, że nie ma z niego kasy. A jak nie ma kasy, to nikt już nie zaryzykuje inwestycji w coś głębszego.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram