Forum Fandom Star Trek CCG Gracze wszystkich miast - łączcie się

Gracze wszystkich miast - łączcie się

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • Author
    Participant

Na początek podam swoje bo ktoś musi zacząć pierwszyMoj GG 1232763Miasto Poznańgram i zbieram w Star Trek 1 edycja ale także w LOTR. 🙂

Vashar
    Participant

Hiiii Beeeyoooo ;>To brzmi troche jak jakis klub AA... ale co tam... ;>Jestem ccgowcem z Wawy i zbieram karty wylacznie z 1. edycji... glownie zbieram, kilka razy gralem z roznymi sukcesami ;>

I. Thorne
    Participant

Tu zgłasza się Grudziądz, grający tylko w pierwsza edycję ( raczej zbierający, ale co mi tam).

Gosiek
    Participant

To i ja się dopiszę do listy, która mam nadzieję, wkrótce będzie znacznie dłuższa. ;> Moje zainteresowania trekowym ccg są raczej typowo kolekcjonerskie, grałam chyba raz w życiu, choć oczywiście nie wykluczam, że się to kiedyś zmieni. 😉 Zbieram karty z 1 edycji, a jeżeli ktoś chciałby mnie szukać to w Warszawie.

r_ADM
    Participant

[wstaje] Jestem r_ADM i jestem uzalezniony 🙂 [siada]1ed, zbieralem ale glownie interesowala mnie gra.

CoBrah
    Participant

Dobra,to ja tez sie zglosze 🙂 Bydgoszcz report for duty.W tym miescie razem ze mna graja trzy osoby(tylko tyle znam:)),jest to 1edycja,ktora nadal uzupelniamy.To tyleCo`Brah out

TeMPOraL
    Participant

Kraków także się dołączy :)Kiedyś dużo grałem bo było z kim, ale teraz wszyscy przerzucili się na inne systemy, więc mój Deck się kurzy 😉

EddieGcT
    Participant

To i ja sie dolacze, dopiero co kupilem sobie starter a nawet od razu dwa i kilka bosterkow takze dopiero zaczynam a tym samym takze na razie kolekcjonuje, grac mam nadzieje ze zaczne chociaz trzeba sie doopiero nauczyc i kogos znalezc do gry :)Szukac mnie mozna w Konstancinie ale zeby bylo bardziej ogolnie to Warszawa 🙂

Beyo
    Participant

Jezeli bedziesz na silach i chcesz wziac udzial w turnieju 22 stycznia w Poznaniu to zachecam ale trzeba sie zdecydowac szybko bo mam tylko 12 miejsc a nie wiem czy sie komplet Poznaniakow nie stawi co juz samo w sobie byloby cudem.

Jakie startery kupiles?

Kraków także się dołączy 🙂

Kiedyś dużo grałem bo było z kim, ale teraz wszyscy przerzucili się na inne systemy, więc mój Deck się kurzy 😉

[post="21921"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

A ja myslalem ze caly Krakow gra w 2 edycje.

EddieGcT
    Participant

Jezeli bedziesz na silach i chcesz wziac udzial w turnieju 22 stycznia w Poznaniu to zachecam...

Co do turnieju to raczej nie 🙂 chetnie bym pojechal ale bardziej w ramach nauczenia sie w ogule gry 😀 jak pisalem narazie nie gralem nic, bo najpierw to musze jakies podstawy zlapac bo nawet decka nie ma zrobionego 🙂

Jakie startery kupiles?

Jesli chodzi o startery czy w ogole karty to kupilem 2x Premiere Starter Deck II i 2x bosterki z tym ze to byly pudeleczka Enhanced Premiere, takze w kazdym bylo 4x zwykle bosterki + 5 kart premium, min duale

Beyo
    Participant

Jesli chodzi o startery czy w ogole karty to kupilem 2x Premiere Starter Deck II i 2x bosterki z tym ze to byly pudeleczka Enhanced Premiere, takze w kazdym bylo 4x zwykle bosterki + 5 kart premium, min duale

[post="22743"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

No to zaszalales. Ja chcialem nastepny turniej zrobic na Enhanced Premiere tylko musze dorwac gdzies calego boxa... tez mi sie przyda kilka duali mam tylko jeden :(((

A co do turnieju nie musisz skladac decka bo to sealed 🙂 tzn tez sie sklada ale z tego co sie dostaje 🙂

Rattlerr
    Participant

Jestem Rattlerr. Gram. Gram od ho ho ho albo i dluzej 😉 (czyt. 2002 😉 ). Oczywiscie 1ED rox ale czy 2ED sux to nie wiem bo nie mialem jeszcze okazji wyrobic sobie opinii na ten temat. Ale co sie odwlecze to nie uciecze 🙂

Oreł
    Participant

Oreł reporting. Praktycznie wszystko jak wyżej. 🙂

Captain Dax
    Participant

Witam,

jestem z Niska. Grałam kiedyś w 1st Ed. ale przeżuciłam sie na 2nd Ed. :). Aktualnie więcej zbieram niż gram ale gotowy deck zawsze mam w zasięgu ręki 😉 .

Beyo
    Participant

Witam,

jestem z Niska. Grałam kiedyś w 1st Ed. ale przeżuciłam sie na 2nd Ed.  :).  Aktualnie więcej zbieram niż gram ale gotowy deck zawsze mam w zasięgu ręki  😉 .

[post="24817"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Uuu herezja..1Ed jest piekna. ALe ze swej strony witam cie na Forum i dodam ze Monisia jest da best sprzedawca CCG na Allegro :blush:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram