Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Farscape - The Complete Series Megaset

Farscape - The Complete Series Megaset

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Participant

17 Listopada w USA odbędzie się premiera Farscape - The Complete Series Megaset. Jest to zestawienie wszystkich sezonów wyemitowanych w telewizji. Kopie zostały zremasterowane, jako bonus dodany też będzie odcinek specjalny, w którym Ben Browder i Claudia Black zaprezentują widzom kulisy serialu.

[more]Teraz rzeczy mniej przyjemne. Płyty będą przeznaczone dla regionu 1 i dostępne wyłącznie na terenie USA. Do zestawu nie będzie dołączony Farscape: The Peacekeeper Wars, ale przez krótki okres czasu w sieci sklepów BestBuy będzie dodawany do kompletu. Niestety z przyczyn technicznych (koszty) odcinki nie zostaną wydane w HD. Cena w okolicach 149 dolarów.[/more]

biku1
    Participant

Zdjęcia przedstawiają menu DVD, okładkę i płytę:

Zdjęcia przedstawiają angielskie complete series więc o co tu chodzi ? 🙄

r_ADM
    Participant

Niestety z przyczyn technicznych (koszty) odcinki nie zostaną wydane w HD

Lies.

Piotr
    Keymaster

News edytowany. Niestety kolega pomyli nowe wydanie ze starszym. Przepraszamy za zamieszanie. Prawdziwa grafika okładki była prezentowana w tym newsie.

Czekamy aż autor poda źródło informacji o braku wersji HD.

Infango
    Participant

Sorki ale pisałem wieczorem słuchając w ScapeCast i tylko takie grafiki wywalało mi z google. Może coś źle wpisałem ale to całe wstawianie postów do dla minie nowe doświadczenie .... sorki :blush:

biku1
    Participant

A to ciekawostka, z tym zdjęciami z google tym bardziej, że są to moje własne zdjęcia. 🙄 Ale to nie są od tego nowego wydania.

No to jak już to można ten obrazek wstawić bo tak to wydanie będzie wyglądało.

Dołączona grafika

Natomiast jeśli chodzi o wydanie HD a dokładnie blu-ray to faktycznie już na kilku stronach czytałem, że na razie go nie planują.

I ładnie to ludzie podsumowali w komentarzach, że o ile ktoś jeszcze nie ma na płytach Farka to spokojnie może sobie kupić to nowe wydanie a jeśli ktoś ma (jak ja) to nie ma jakiejś szczególnej motywacji/potrzeby by kupować nową edycję.

Bo wymiana całości dla kilku dodatków nie ma sensu tym bardziej, że nie ma tam PKW a w starszym wydaniu jest. 🙂

I dopiero wymiana na wydanie HD - w którym zapewne tak barwny i niesamowity świat Farscape będzie wyglądał "nieziemsko" - będzie już bardziej uzasadniona.

Obecnie cena na amazonie --> "Farscape - The Complete Series" wynosi 104.99 $.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram