Forum Fandom Star Trek CCG Expantions....

Expantions....

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Participant

Juz w kwietniu 2005 roku w sprzedaży pojawi sie nowe rozszerzene pt. Strange New Worlds.Co sadzicie o tej pozycji? Ja sie ciesze, ze beda tam Ferengi 😛

Oreł
    Participant

Ja się będę cieszył, jeśli wszystkie karty będą kompatybilne z 1E 🙂

Rattlerr
    Participant

A ja sie bede cieszyl jak trafie UR ;D. A tak na serio to ja czekam na dodatek gdzie beda Hirogeni :killer: 😈

Gosiek
    Participant

Ja jestem zadowolona z faktu, że trekowe ccg dalej ma się dobrze i jest rozwijane, ale szkoda mi, iż Decipher całkowicie zaniedbał graczy i kolekcjonerów 1 edycji. Imo mogliby wypuścić jeszcze jakiś dodatek do jedynki, który uzupełniłby ją o kilka ciekawych postaci (jak choćby Pike czy jego Pierwsza). Ot, taki kolekcjonerski gadżet na pożegnanie. 😉 Ale pewnie to tylko pobożne życzenia. Co do 2 edycji - na razie jej nie zbieram, nie kupuję i raczej prędko nie zacznę, dlatego raczej nie interesuję się zbytnio nowymi dodatkami. Za dużo się tego zrobiło, a kasa z nieba nie spadnie na kolejne segregatory pełne kart. ;> 😛

Beyo
    Participant

Ja jestem zadowolona z faktu, że trekowe ccg dalej ma się dobrze i jest rozwijane, ale szkoda mi, iż Decipher całkowicie zaniedbał graczy i kolekcjonerów 1 edycji. Imo mogliby wypuścić jeszcze jakiś dodatek do jedynki, który uzupełniłby ją o kilka ciekawych postaci (jak choćby Pike czy jego Pierwsza). Ot, taki kolekcjonerski gadżet na pożegnanie. 😉 Ale pewnie to tylko pobożne życzenia.

Ahh Gosiek jestes nie na bieżąco...po peirwsze w 2 edycji jest wielekart kompatybilnych do 1 wiec mozna co nieco sobie wzbogacic talie.

Po drugie twoje pobożne życzenie zostało wysłuchane..zarowno Pike jak i Yeoman Rand są na kartach 😛 - to sa karty premium z ALL GOOD THINGS ]:-> a oprocz nich jezcze z 40 uzupelniajacych 1 edycje dlatego decipher nie ma juz nic w planach do 1E.

A hiroegnow chyba nie będzie w 2ED na razie..szkoda...

a co do URek...remi znajdz mi MCCOya to ci dam Futurka.:-) :killer:

I. Thorne
    Participant

Ja na razie nie jestem zainteresowany 2 edycją, więc nie mam zdania.

Captain Dax
    Participant

Witam,

ponieważ kocham się w drugiej edycji to z niecierpliwością oczekuje każdy nowy set. 🙂 A SNW jest na tyle ciekawy bo jest w nim McCoy. :wub:

W końcu zbuduje sobie deck TNG z samymi starcami Star Treku.

Poza tym licze mocno na T'Pol jako jedną z Archive Portrais cards.

Dołączona grafika

Rattlerr
    Participant

a co do URek...remi znajdz mi MCCOya to ci dam Futurka.:-) :killer:

[post="24722"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

To powiedz siostrze zeby mi wybrala boosterka z TwT 😀

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram