Forum Fantastyka Star Trek Enterprise

Enterprise

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 31 total)
  • Author
    Participant

Ej, ludzie (:)), ma ktos z was moze w chacie wszystkie Entki ❓ Sezony 1&2. Te 80MB. Jezeli tak, to moglby sie na priv'a odezwac ❓ Plizzz... 🙂

OmegaOne
    Participant

Heh mam ale nie w 80mb ale srednio po 230 mb 8)

Thengel
    Participant

No właśnie tylko kiedy 3 sezon??

Merkav
    Participant

No właśnie tylko kiedy 3 sezon??

We wrzesniu.... 🙁

4mami
    Participant

80 mb. 230 mb - ja mam wszystkie po 430 mb 🙄 sciagam teraz DS 9 - te maja po 350 mbna imeshu niemoge dorwac nic mniejszego 🙁

Qbah
    Participant

Obejrzalem wlasnie 2x26 - The Expanse. CUD MIOD ❗ Najlepszy Entek, jaki ogladalem do tej pory (1/3 sezonu 1 i od 20 sezon 2 :(). Ludzie ❗ Sciagajcie i ogladajcie ❗ W-Y-P-A-S :!::!::!::!:

Tazman
    Participant

Wczoraj obejrzałem w końcu odcinek Entka i wiecie co ?Mam nadzieje, że to był jeden z gorszych odcinków bo trochę przynudzał, i ogólnie poplątanie z burdelem, jakieś tam temporalne zagrywki.Nic wspaniałego ale czołówka nawet fajna.// to był ten odcinek na SAT 1 a na tytół się lekko zpóźniłem //

Thengel
    Participant

A co to był za odcinek?

OmegaOne
    Participant

Obejrzalem wlasnie 2x26 - The Expanse. CUD MIOD ❗ Najlepszy Entek, jaki ogladalem do tej pory (1/3 sezonu 1 i od 20 sezon 2 :(). Ludzie ❗ Sciagajcie i ogladajcie ❗ W-Y-P-A-S :!::!::!::!:

Heh jedyna sluszna i wlasciwa postawa przy ogladaniu tego serialu 😉 Trzymaj tak dalej 😉

Merkav
    Participant

Odcinek fajny ale ma kilka fajnych "buraczkow" 😀 Najlepszy to ten jak Reed mowi "Only one torpedo left" ,a po chwilce entek odpala dwie 😀 Technika natychmiastowej replikacji 😉

Wulfgar
    Participant

odcinek fajny ale jak dla mnie entek za dobrze sobie radzi z klingonskimi statkami...

Qbah
    Participant

Odcinek fajny ale ma kilka fajnych "buraczkow" 😀 Najlepszy to ten jak Reed mowi "Only one torpedo left" ,a po chwilce entek odpala dwie (...)

Zle zrozumiales 🙂 Reed mowi tutaj o BoP'ach klingonskich, a nie o torpedach. Dokladnie mowi: "Only one left, sir", kiedy dwa pozostale sie wycofuja 🙂 A Entek odpala dwie fotonowki, a potem jeszcze trzecia, ktora wykancza BoP'a Durasa 🙂

Wulfgar
    Participant

Ja jestem bardzo ciekawy co przyniosą kolejne sezony ENT. Coż, osobiście się spodziewam (może nie w 3 ale w kolejnych) wojny z Klingonami (no ale na razie floty za dużej nie mają, 1 enterprise i nx02 w budowie... ). Niestety nie znam histori ziemi i federacji w swiecie star treka by byc tego pewnym... jedynie przypuszczenia fana-amatora 😛

OmegaOne
    Participant

Hmm o ile dobrze pamietam za pare lat ma byc wojna z romulakami a nie z klingonami... albo niech ktos mnie poprawi 😉

Qbah
    Participant

Ta... w 2156... czytalem gdzies ostatnio... informacje z TOS'a 🙂 Wojna zakonczona w 2160 bitwa pod Chevron, gdzie Romulanie poniesli sromotna kleske. Wtedy utworzono Neutral Zone. Jednak pierwszy raz Romulanina ZOBACZYL Kirk. Wczesniejsze spotkania byly tylko poprzez fonie. Rowniez pertraktacje w sprawie Neutral Zone - audio only 😀 W 2161 utworzono UFP 🙂

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 31 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram