Forum Fantastyka Star Trek Enterprise vs SAT1

Enterprise vs SAT1

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author
    Guest

Hehe ... nie wiem czemu ale na SAT 1 Entek mi jakos tak dennie wygladal w pewnych momentach pod wzgledem grafiki, tak jak plastikowe zabawki to wygldalo, znacznie dziwaczniej w porownaniu z poprzednimi serialami, a przeciez technika poszla na przod... wiec nie wiem czy to mnie oczka za bardzo bolaly 😯 , czy jednak to troszki dziwnie tam wyglada ? A wogole to fajno ze przynajmniej czolowki Niemcy nie przetlumaczyli i calej piosenki Watsona bo byl dopiero ROTFL 😆 😆

faloks
    Participant

Hehe ... nie wiem czemu ale na SAT 1 Entek mi jakos tak dennie wygladal  w pewnych momentach pod wzgledem grafiki, tak jak plastikowe zabawki to wygldalo, znacznie dziwaczniej w porownaniu z poprzednimi serialami, a przeciez technika poszla na przod... wiec nie wiem czy to mnie oczka za bardzo bolaly  😯 , czy jednak to troszki dziwnie tam wyglada ? A wogole to fajno ze przynajmniej czolowki Niemcy nie przetlumaczyli i calej piosenki Watsona bo byl dopiero ROTFL  😆  😆

plastikowe zabawki ? hmmm... no niewiem nie zwróciłem na to uwagi

może przez tą jakość divx 🙂

drupi
    Participant

Tachyon to ty zyjesz?Juz pogloski o twoim wypadku sie rozeszly:)

mnemen
    Participant

Drupi: masz buga w sygnaturce 😛

Vashar
    Participant

Postarajcie się trzymać tematu... ok? 😉

ivan
    Participant

Hehe ... nie wiem czemu ale na SAT 1 Entek mi jakos tak dennie wygladal  w pewnych momentach pod wzgledem grafiki, tak jak plastikowe zabawki to wygldalo, znacznie dziwaczniej w porownaniu z poprzednimi serialami, a przeciez technika poszla na przod... wiec nie wiem czy to mnie oczka za bardzo bolaly  😯 , czy jednak to troszki dziwnie tam wyglada ? A wogole to fajno ze przynajmniej czolowki Niemcy nie przetlumaczyli i calej piosenki Watsona bo byl dopiero ROTFL  😆  😆

A może dlatego że prawdziwi fani sie zachwycaja całościa a nie staatkami 🙂

faloks
    Participant

też bym sobie obejrzał entka na sat 1 ale niestety przez ustawę o prawach autorskich sat 1 nie jest dostępny ale na szczęście jest divx 🙂 heh... nie ma żadnych błedów ort. 🙂

EddieGcT
    Participant

też bym sobie obejrzał entka na sat 1 ale niestety przez ustawę o prawach autorskich sat 1 nie jest dostępny  

ale na szczęście jest divx 🙂  

heh... nie ma żadnych błedów ort. 🙂

Heh tez jestem ciekawy jak wyglada na Sat 1, no i dobrze ze ten divx jest bo tak ciezko bylo by entka sobie zobaczyc 🙂

Xalein
    Participant

Ja jakos nie mam szczescia, jeszcze nie trafilem na ten serial na sat 1 🙂

EddieGcT
    Participant

Ja nie tyle nie moge trafic co nie mam u siebie, takze musze jakos u qmpla posiedziec i zobaczyc chociaz jeden odcinek tak z ciekawosci jak to wyglada 🙂

Kronos
    Participant

sat 1 jest super

Coen
    Participant

Jesli ktos umie szprechac. Ja sie tej sztuki przez 4 lata nie nauczylem i chyba nie naucze:/ Szkoda ze zadna chociaz angielskojezyczna stacja dostepna z astry lub polsatu cyfrowego nie puszcza żadnego treka:/

Trzmielu
    Participant

sat 1 suxx bo rabia dubing i nic zrozumiec nie mozna, winni napisy robic 🙂

faloks
    Participant

sat 1 suxx bo rabia dubing i nic zrozumiec nie mozna, winni napisy robic 🙂

oni mają tą manie robienia dubingu (czy jakoś tak ) , ja osobiscie nie lubie filmów z dubingiem.

faloks
    Participant

Ja jakos nie mam szczescia, i nie umie trafic na ten serial na sat 1 🙂

i gdzie jest gramarpolice 😛 oczywiście nie czepiam się ciebie worf ja akurat nie mogę wypominać błędów 😉

Czuwa... A to tylko takie drobne niedopatrzenie ;>

Poza tym delikatnie przypominam o łączeniu postów.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram