Forum Fantastyka Star Trek Entek- film.

Entek- film.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Participant

Wiecie czy planowany jest film kinowy oparty na Entku?

Piotr
    Keymaster

Oby nie. 😉 Ja najchetniej na duzym ekranie poogladalbym zaloge Deep Space Nine.

Thengel
    Participant

Ech.. Co wy tak nie lubicie Entka... A DS9 też by nie zaszkodziło pooglądać 🙂

drupi
    Participant

Jak sądze większość z forumowiczow chętnie by widziało właśnie DS9 na duzym ekranie, ale teraz jak sądzę ważniejszą kwestią jest to żeby 11 film wogóle powstał. A juz jaki to już mniej ważne.

bashir13
    Participant

Oby nie. 😉 Ja najchetniej na duzym ekranie poogladalbym zaloge Deep Space Nine.

Ja proponuję 11 film z załogą DS9 a 12 z załogą Ent-ka 🙂

Xalein
    Participant

Ja natomiast proponuje 11 film z zaloga DN9 i Entka, i wszyscy beda zadowoleni 😉

drupi
    Participant

No to mili moi jedyne co nam pozostaje zebrać jakieś 1 mln podpisów i wysłac petycję do Paramountu, zdałoby się żeby ktoś się wziął i napisał jakiś ciekawy scenariusz bo zaufania do obecnych scenarzystów niewielu z nas ma. No a jak to zrobicie wówczas ja podejmę się nogocjacji z paramountem, załatwię jakieś prawa autorskie i takie tam.

Krusty
    Participant

Panowie tylko bez paniki Berman i Paramount i tak już zapowiedzieli następny film. Najważniejsza kwestia w tej chwili to nie wybór załogi lecz scenariusz który powiedżmy to też bym wolał film z załogą DS9.

EddieGcT
    Participant

Coz nie wylamuje sie 🙂 oczywiscie tez najchetniej widzialbym zaloge DS9 w nastepnym filmie ale jakos mam dziwne przeczucie, ze w jedenastym filmie zobaczymy Archera z zaloga, mam jednak nadzieje ze to sie jednak nie sprawdzi, co to by sie wtedy dzialo 😀

Q
    Participant

A moze to bedzie w np. 25 wieku z nowym entkiem i zalogą i beda sobie wspominac Picarda itd... 😉

Krusty
    Participant

Tego to by budżet nie wytrzymał, Paramount od razu by zbankrutował dlatego wybrali Entka ale rzeczywiście to by było lepsze przynajmniej by tak kanonu nie zmieniali jak w Entku.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram